tiistai 23. huhtikuuta 2013

Summer in my mind




 


Sunnuntai shoppailujen saalis. Tarkoituksena oli ostaa edulliset kuviolliset housut, mutta niitä tarttui mukaan kahdet. Samalla ostin ensinmäisen kuvan valkoisen paidan, joka oli jo tänään töissä mustien farkkujen kanssa. Valkoisia paitojahan ei voi koskaan olla liian paljon. Toisen kuvan pitsipaita on vanha, joltain ulkomaan matkalta tehtaanmyymälästä mukaan tarttunut merkitön. Lisäksi ostin vaaleansinisen mekon - mitä ihmettä ? Kuvaan sen myöhemmin asuna teille.
Olen täällä blogissani julistautunut aika suureen ääneen mustiin pukeutujaksi . . . Mutta katsokaapa kuvaa vaatehuoneestani, taidankin olla romantikko. Suurin osa vaaleista vaatteista on kesään ja silloin minustakin on mukava pukeutua johonkin muuhun kuin mustaan. Vaihtuuko sinulla pukeutumis värit kauden mukaan ? Sateista tiistai-iltaa blogi ystävät ja kyllä se kesä pian tulee !



Share:

22 kommenttia

  1. Mistä noi vaaleammat housut ovat? Kivoja löytöjä kaikki!
    Ja kyllä, jotenkin sitä alkaa varovasti kallistumaan kohti värikkäämpia vaattteita mitä lähemmäksi kesää mennään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein sunnuntaina ostoksia H&M, joten kaikki uudet jutut ovat sieltä.

      Poista
  2. Voi kun tuo pitsipusero on niin kaunis. Mä pukeudun kyllä melkein läpi vuoden yhtä värikkäästi omiin lempiväreihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ihana, tulisipa kesä jo ! No sinä olet värikäs pukeutuja läpi vuoden :)

      Poista
  3. Onpas sinulal kaunis garderobi, wau :) Kevät saa kyllä tulla pikaisesti kaikessa kauneudessaan!

    VastaaPoista
  4. Hyviä löytöjä ! Mulla vaihtuu värit vuodenaikojen mukaan , syksy ja talvi tummasävyisiä ,kevät ja kesä vaaleita ja värikkäitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on juuri noin, mustaa talvella ja vaaleita kesällä. Tosin värikkäitä vaatteita käytän vain urheillessa ja mustaa kyllä joskus kesälläkin :)

      Poista
  5. Kivoja ostoksia ja ihania vaaleita ja herkkiäkin sävyjä löytyy vaatekaapistasi. Itse olen yllätyksekseni löytänyt itseni hiplaamasta juurikin noita kuosihousuja - vaikka pyhästi vannoin, että tuohon juttuun en sorru;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin vannoin minäkin ja kuinkas sitten kävikään . . . :D

      Poista
  6. Oi kun kivoja ostoksia ja kivan herkkiä värejä kaapissa! Itse huomaan kiskovani kesällä vaaleampia vaatteita ylleni, mieli hinkuaisi uusien vaaleiden perään, vaikka niitä on kaapissakin. Kuosihousujakin olen toistaiseksi onnistunut välttämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Koko talven olen ihmetellyt vaaleita vaatteita vaatehuoneessani . . .ovatko todella minun ? Kousihousuni olivat onneksi niin edullisia, että jos jäävät vähälle käytölle, ei haittaa ollenkaan :)

      Poista
  7. Ihania ostoksia :)! Minäkin haluaisin kuviolliset housut, mutta näin pienellä alaosalla mahdollisuudet parhaat Mangolta tai lastenosastolta. Zarasta kyllä saattaisi löytyä, kun ehtisi vaan...

    Hyvältä näyttää ripustimilla värimaailma niin puseroiden kuin housujen osalta :)! Nyt tilataan lämmintä ilmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos MInna ! Zara voisi tosiaan olla oikea paikka sinulle. Omat H&M housuni ovat kokoa S ja 36 ja olen omasta mielestäni kaikin puolin keskikokoinen, joten pienen ihmisen vaatteita nämä eivät ole :)

      Taitaa se kesä nyt tulla, tänään oli niin ihanan lämmin päivä !

      Poista
  8. Mä katselin noita vaaleanpunaisia housuja, mutta ne jäi tankoon. Nyt kun katson uudemman kerran sinun kuvissa niitä, niin ehkä käyn vielä uudelleen katsomassa.

    Kaunis pitsipaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähdin etsimään tuollaisia ylemmän kuvan lököpöksyjä kesän kuumiin iltoihin ;) Vaaleanpunaiset lähti mukaan oikeastaan vahingossa, olivat vielä alennuksekssa. Sopivat varmaan myös töihin kesällä.

      Kiitos.

      Poista
  9. Kivoja vaatteita olet löytänyt. Omat talvivaatteeni (musta,beige ja valkoinen) muuttuvat kesäksi hempeisiin sävyihin. Luulen, että vierastan kesällä noita tulevia isoja printtikuoseja ja todella kirkkaita värejä tai vannomatta paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samalta kuulostaa kuin omat värinikin :) Isot kuviot ja kirkkaat värit pysyvät poissa myös minun vaatekaapistani mutta tosiaan vannomatta paras . . . ostinhan jo kuviohousutkin :D

      Poista
  10. Nuo vaaleammat housut ovat niin kivat! Kesällä pukeudun huomattavasti värikkäämmin kuin talvella. Voi jestas, kun näkisit, minkä värisen laukun vast'ikään ostin ; )

    VastaaPoista
  11. Ihanat kuosit noissa housuissa! Asukuvia odottaen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, luulen että kesällä tulee pidettyä paljon. Laitan pian :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig