torstai 11. huhtikuuta 2013

M.A.C



Eilisen Hullujen Päivien ostoksia, jotka siis eivät olleet HP tarjouksia. Uusi huulipuna on ollut jo pitkään ostoslistalla mutta koska olen todella huono tekemään kosmetiikka ostoksia on se jäänyt. Eilen kävelin M.A.Cin osaston ohi ja kun siellä ei ollut paljon asiakkaita, päätin vihdoin ostaa uuden huulipunan. Tarvitsisin oikeastaan useampia mutta ostin tämän nuden, jota tarvitsen ihan arkimeikkiin. Samalla ostin uuden peitevärin silmänalusille. Olen ostanut muutaman kerran aikaisemmin M.A.Cin tuotteita ja ollut tyytyväinen. Yhden päivän käytön jälkeen huulipuna tuntuu täydelliseltä, väri on juuri oikea ja koska se on myös hieman kosteuttava, mukavalta huulissa. Peiteväri ei kyllä ihan täydellisesti peitä tummia silmänalusia mutta luultavasti tarvitsisin vain lisää unta ja ongelma olisi ratkaistu. Mitkä ovat sinun luottotuotteesi kosmetiikassa / meikissä ?

Mukavaa torstai-iltaa kaikille !

M.A.C Mineralize Concealer and Cremsheen Lipstick CRÈME D'NUDE A 62



Share:

14 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää huulipunan sävy. Mä eilen piipahdin Jumbon hulluilla päivillä... Siellä oli niin paljon ihmisiä, että oli pakko lähteä nopeasti pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin iltapäivällä keskustan Stockalla ja silloin siellä oli mukavan väljää, tosin sovitukseen sai vähän aikaa jonottaa.

      Poista
  2. Kahta en vaihda: Joe Blascon Ultra Base -meikkivoide ja Benefitin Bad Gal -ripsiväri ovat ne luottotuotteeni, jotka ovat ja pysyy. Muuten en ole niin merkkiuskollinen ja ihan mielelläni kokeilenkin kaikkea uutta, mutta näistä kahdesta en luovu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta meikkivoiteesta olen kuullut paljon positiivista, täytyy varmaan kokeilla :)

      Poista
  3. Hyviä ostoksia olet tehnyt. Itse käytän paljon Diorin ja Chanelin meillejä, hyäksi todettuja en vain jaksa kokeilla uusia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turha kokeillakkaan jos on löytänyt hyvät tuotteet itselle. Mulla on Chanelin rajauskynä ja se on kyllä täydellinen.

      Poista
  4. Mäkin olen MACin ystävä. Tuotteet sopivat superherkälle hipiälleni eivätkä silmät ala valua. Jokin aika sitten poikkesin MACin osastolla ja selitin myyjälle haluavani jonkinlaisen piristysaseen väsyneelle ja nuutuneelle nassulleni - ei kuitenkaan mitään varsinaista värivoidetta. Mulle esiteltiin tuote nimeltä Storbe Cream. Jotain ihmeellistä se saa aikaan ja olen tykännyt - voin suositella!
    Lainaus MACin sivuilta:
    "The ultimate quick fix for the skin. Super-powered with potent botanicals; de-snoozes, de-stresses, moistens, freshens and boosts the look of dull, flat or tired-looking skin with a fully loaded vitamin zap and a mega dose of green tea. Brightens and clarifies with iridescent particles and antioxidants. Enhances the effects of light on all skin and in all lighting conditions from sunlight to spotlight."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MACilla on paljon hyviä tuotteita. Tuo ostamasi kuulostaa juuri sellaiselta, jota itsekkin kaipaisin :)

      Poista
  5. Oma meikkipussi koostuu pitkälti Cliniquesta, Diorista ja Shiseidosta, mutta olen kokeilunhaluinen ja mainoksille altis, joten lähes aina on jotain uutta merkkiä ja tuotetta testissä. Tuotteita, jotka ovat vuodesta toiseen meikkipussissani ovat YSL:n valokynä, Diorin huulikiilto ja Joe Blascon meikkivoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli aikaisemmin paljon Cliniquesilta mutta mielestäni pakkaukset eivät olleet kovin kestäviä, siis hintaansa nähden. YSL valokynä on kyllä klassikko ja useita olen kuluttanut. Ehkä on taas sen aika :)

      Poista
  6. Olen myös Macin suurkuluttaja, alunperin siitä johtuen, että meikkautin siellä itseni usein juhliin ja meikin saa kolmen tuotteet ostolla ja onhan ne meikkaajat samalla loistavia myymään ;) Huulikiillot ja -punat ovat todella loistavia, hintalaatu-suhde paikallaan. Tällä hetkellä käytän myös Macin meikkivoidetta ja primeria ja seuraaksi ostoslistalla varmaankin väritön puuteri, joka oli muuten palkittu Stockmannin parhaana puuterina viime vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olisin tiennyt tuon, olisin voinut ostaa yhden lissä ja saanut meikin ! Hassua, ettei myyjä maininnut siitä minulle mitään . . . Meikkivoidetta ja puuteria voisin kokeilla, kuulostaa hyvältä :)

      Poista
    2. Itseasiassa se taitaa mennä niin, että aika varataan ensin, sitten istutaan meikissä ja lopuksi mietitään millä kolmella tuotteella lysti kustannetaan. Eli meikki ensin, osto sitten. Aika huonosti he sitä kyllä mainostavat ja sainkin sen selville aikoinaan vain niin, että kysyin aikaa meikkiin kunnes myöhemmin selvisi, että se maksetaankin vain uusilla meikeillä. Mutta hyvä diili ja olen ollut aina tyytyväinen, vaikka neljänä kertana minulla on ollut aina eri meikkaaja.

      Poista
    3. Kiitos tiedoista :) Täytyy joskus kokeilla , jos on jotain tärkeämpää menoa.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig