torstai 7. maaliskuuta 2013

Everyday


Kuva on kuukauden takaiselta leffa illalta lasten kanssa, mutta voisi olla miltä päivältä tahansa. Tämän näköisenä nimittäin olen melkein päivittäin töihin mennessä. Huivina käytän kylmempinä päivinä Stockalta pipon kanssa ostettua Clobalin merinovilla / kashmir isoa villahuivia. Eilen olin niin kuumissani Tigerin nilkkureissa, että laitoin tänä aamuna Converset jalkaan ja vaihdoin laukun Alexander Wangiin. Mutta päivä olikin taas kylmä. En kuitenkaan palellut tennareissa ja nyt ymmärrän kyllä miksi poikani kulkee niissä kesät talvet. Tuskin itse alan päivittäin tennareissa kuljeksimaan, mutta olivat kyllä mukavaa vaihtelua. Olen niin kyllästynyt tähän talveen ja lumeen. Helsingissä lunta on vielä 50 cm. Muita tennareihin siirtyneitä ja talveen kyllästyneitä ?
Kivaa torstai-iltaa ja huomennahan on jo perjantai !
Share:

8 kommenttia

  1. Kaunis huivi ;) ja toi turkoosivärinen paita on kaunis piriste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;) Taitaa salama vähän vääristää,paita on vaaleansininen :D

      Poista
  2. Juu, talveen kyllästyneitä, muttei vielä tennareihin vaihtaneita! Tämä on ärsyttävä välivaihe, kun tekee jo mieli heittää talvikamat kaapin perälle ja ottaa esille ballerinat ja muut kesäiset jutut..mutei ihan vielä. Meillä on ainakin sellaiset kinokset täällä länsirannikolla, että huh huh.
    Mutta ballerinoissa olin tänään sisällä, jes!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi tuntuu nyt niiin pitkältä, kun lumi tuli aikaisin ja sitä on todella paljon. Voi sitä loskan määrää kun se alkaa sulamaan . . . Jos huomenna ei olisi yhtään lunta, hyppisin riemusta ja pukeutuisin kaikkiin kivoihin kevät vaatteisiin ja kenkiin :D Sisällä onkin kiva käyttää ballerinoja ym. keveitä kenkiä

      Poista
  3. Juuri tänään kaivoin kaapista esiin omat Converset, sillä toiveikkaana lähden niissä viikon päästä reissuun. Toivon myös, että reissun jälkeen voisi pikkuhiljaa alkaa kulkemaan kevyemmissä kengissä. Huivisi on ihana, itselläni on LV kokomustana :)

    Oletko jo käyttänyt uusia Louboutineja? Haaveilen vielä omistani ja mietin, että kuluuko päkiän alla oleva punainen väri pois samalla tavalla kuin Parikan nahkapohjien pinta? Itse olen laitattanut nahkapohjaisiin kenkiin kumi-insertin, mutta jotenkin noihin punapohjaisiin Louboutiineihin ei viitsisi laitattaa mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti voit matkallasi käyttää Converseja ja muitakin keveitä kenkiä. Ihanaa !!! LV huivit on kyllä ihania :)

      En ole vielä ehtinyt, mutta luultavasti ulkoilutan niitä ensi kerran baletissa tai oopperassa :)
      Muutamalla ystävättärellä on Louboutinin kenkiä ja valitettavasti punainen pohja kuluu käytössä. En ajatellut laittaa niihin mitään, en yleensä laita muihinkaan nahkapohjiin, mutta en laita nahkapohjaisia kenkiä sateeseen.
      Varmaan Louboutineja tulee käytettyä aika paljon sisällä.

      Poista
  4. No MINÄ! En millään enää laittaisi UGGeja tai nilkkureita. Aina, kun liikun autolla, on jo lenkkarit jaloissa. Ulkoillessa on pakko vielä kulkea lämpimissä jalkineissa, pahimmassa ilmassa ikivanhoissa Kuomissani, joihin mahtuu kaksi villasukkaa...hirrveät, mutta lämpimät :) Lasten kanssa ulkoillessa on etenemisvauhti NIIN hidasta, että päälle on pistettävä kaikkein lämpimimmät vaatteet ja kengät, ihan se ja sama melkein, miltä näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla onkin niin kivoja lenkkareita Helena :) Autolla liikkuessa voikin pukeutua paljon kevyemmin kuin esim. ulkoillessa tai julkisilla liikkuessa. Kuomat ovat varmaan yhdet parhaimmista saappaista lasten kanssa ulkoiluun. Ja silloinhan joutuu muutenkin pukemaan tuplat, kun eteneminen on niin hidasta. Mukavuus ennen kaikkea. Itse inhoan palelemista yli kaiken ja pukeudun mielelläni lämpöisiin vaatteisiin. Nauraisit jos näkisit minun vaatetukseni työmatkoille kun pakkasta on alle -15 :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig