sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

PELLAVABLEISERI & VALKOISET FARKUT

fashion





Pellavableiseriä olen tänä kesänä yhdistänyt moneen eri asuun. Tähän bleiseriin kuuluu vyö, mutta käytän sitä usein ilman, sillä vyö tuntuu hassulta silloin, kun bleiseriä pitää auki. Ja niinhän sitä usein kesällä kulkee. Tässä asussa olen yhdistänyt pellavableiseriin valkoiset farkut ja valkoisen laatikkomallisen Nanson t-paidan. Farkut ovat oikeastaan kermanvalkoiset ja tykkään tästä eri valkoisten yhdistelmästä. Asu on elävämpi kuin ihan kokovalkoinen asu.







Näitä vaaleita farkkuja käytän myös mustan bleiserin kanssa ja eilen puin niiden kanssa trenssin. Vaaleanpunaisia mokkaisia Birkenstockin sandaaleja olen myös käyttänyt usean eri asun kanssa. Talvella ne olivat minulla töissä, mutta vein töihin nyt lenkkarit ja sandaalit pääsivät kesäkaduille. Täytyy sanoa, että lenkkarit ovat kyllä töissä paljon kätevämmät kuin sandaalit. 







Viime päivät ovat olleet  sateisia, mutta eivät kuitenkaan kovin kylmiä. Itseäni ei sateetkaan haittaa, sillä pääsen vähemmällä parvekekukkien kastelun suhteen. Helteillä meinasin ihan hermostua siihen veden kantoon ja mietin jo luopuvani tämän kesän jälkeen parvekeviljelystä. Tänä aamuna muutin kuitenkin taas mieleni kerätessäni salaattia ja poimiessani muutaman mansikan suuhuni. Aika ihanaa.


Suloista sunnuntaita !
Share:

2 kommenttia

  1. Onpas kivan vaalea kokonaisuus ja hyvin kesään sopiva!

    Mietin muuten ihan samaa helteellä parvekkeen kanssa, siirryin kastelemaankin ämpärillä enkä kastelukannulla :D Nyt palannut taas kannun kanssa kasteluun.

    Ihanaa alkavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3

      Onneksi nyt ei ole tarvinut kastella niin paljon ;)

      Ihanaa lomaviikkoa sinulle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig