lauantai 16. toukokuuta 2020

VALMISTAUTUMISTA KESÄÄN

kauneus

* Tuotteet PR-näytteitä *


Juuri nyt ulkona sataa vettä ja eilen täällä Helsingissä oli lumi maassa herätessäni. Kesään näyttäisi olevan vielä pitkä matka, mutta juuri siksi siihen kannattaa jo valmistautua. Usein on käynyt niin, että ne lämpimän kauniit aurinkoiset päivät ovat alkaneet silloin kuin niitä on vähiten odottanut. Nyt siis viimeistään kannattaa huolehtia siitä, että myös  iho on hoidettu ja kaapista löytyy aurinkosuojalla varustettuja voiteita ja itseruskettavia tuotteita.
Oma suosikkini on ollut jo monena vuotena peräkkäin Laboratoires de Biarritzin Créme Solaire  Alga Maris sävyttävä aurinkovoide, jossa on SPF 30. Tässä sävyttävässä aurinkosuojavoiteessa on omalle iholleni täydellinen sävy. Lisäksi voide on helposti levittyvä, hyväntuoksuinen ja toimii kuin meikkovoide. Tätä käytän läpi kesän.
Tänä kesänä myös itseruskettavani on Laboratoires de Biarritzin Alga Maris. Tuote on tarkoitettu kasvoille ja vartalolle. Tämä antaa iholle luonnollisen kultaisen rusketuksen ja väri syvenee käytettäessä vähitellen. Voide myös kosteuttaa ja suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä patentoidun Alga-Gorria punaleväuutteen ansiosta. Tämä voide tuoksuu kevyesti kookospähkinä-shealle.Nämä molemmat ranskalaisen Laboratoires de Biarritzin Alga Maris aurinkotuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja niillä on EcoCert- merkintä. Tuotteet on myös valmistettu Ranskassa. Itseruskettavan voiteen pakkaus on kierrätettävää muovia. 
Ennen itseruskettavan voiteen käyttöä ihoa kannattaa kuoria ja kosteuttaa hyvin muutaman viikon ajan. Itseruskettavaa kannattaa myös levittää hyvin ohuesti ensimmäisellä kerralla ja syventää väriä peräkkäisinä päivinä. Rusketuksen ylläpitoon riittää yleensä voiteen levitys muutaman päivän välein. 


Käytätkö itseruskettavia voiteita kesällä ? Rentoa viikonloppua !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig