sunnuntai 20. toukokuuta 2018

CAROLINEXJOELLE

ellos

ellos mekko


Oli varmasti viikon kuumin päivä kun juoksin aamupäivän aikana kolmessa eri pressissä. Niistä lounaan muodossa oli Elloksen uuden malliston esittely Meripaviljongissa. Mallisto on tehty yhteistyössä  ruotsalaisen  mallin ja näyttelijän Caroline Winbergin kanssa. Mallisto on kesäisen raikas niin väreiltään kuin kuoseiltaan, vaatteet heijastavat yksinkertaista elämäntapaa. Malliston värit ovat musta, sininen ja valkoinen, punaisen toimiessa malliston tehostevärinä. Kuoseina on raitaa, pilkkua ja tietysti kesäisiä kukkia.


meripaviljonki

ellos

helsinki

meripaviljonki


Oli ihana istahtaa valmiiseen pöytään viileään ravintolasaliin kaiken kiireen jälkeen. Lounas oli teemaan sopivan kesäinen, tosin en ehtinyt olla loppuun asti, koska oli vielä mentävä töihin. No, mutta seura oli ihanaa, tutustuin moneen upeaan naiseen ( instasta ja blogiesta tosin tuttuihin ). 


ellos

meripaviljonki

joelle


Kuvien punainen mekko on aivan ihastuttava ja upea vaikkpa mallistoon kuuluvien korvakorujen ** * kanssa. Itse löysin Elloksen sivuilta myös tämän ** hempeän mekon.


idkuva


Itse olin pukeutun kuumaan päivään vähän liiankin muodollisesti. Nimittäin uuteen Zarasta hankittuun raidalliseen pellavapukuun. Vaikka puku on pellavaa oli se liian hiostava ja jouduin riisumaan jakun. Tykkän puvun housuista, sillä niisä on korkea vyötärö ja hieman vajaamittaiset lahkeet. Saa nähdä vietäämekö ensi viikon myös aurinkoisessa säässä. Toivottavasti Ihanaa alkavaa viikkoa !


Linen suit Zara // t-shirt Zara // sneakers Adidas// bag Agnes Cecilia * // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki
* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä
Share:

4 kommenttia

 1. Tuo mekko on kyllä kaunis, ihanan kuuloinen päivä ollut siellä.
  Mukavaa ja toivottavasti myös aurinkoista viikkoa sinulle Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, päivä oli mukava vaikka kiireinen :)
   Näyttää siltä, että saamme taas nauttia auringosta, joten kiitos samoin sinulle <3

   Poista
 2. Ihana tuo punainen mekko, todella kaunis. Vaikka en itselläni kukkamekkoja tykkää niin muiden päällä kyllä ovat todella kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on tosiaan kauniin punainen ja muutenkin ihana. Itse olen vallan innostunut kukista tänä vuonna, aika hassua ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig