tiistai 4. heinäkuuta 2017

PUISTOSSA

Viikonlopun kuvia puistoretkeltä kuopuksen kanssa. Sunnuntai iltana otimme huovan, kirjat ja kameran mukaan sekä suuntasimme puistoon retkelle. Kesällä puistoilu onkin yksi niistä kivoimmista jutuista ja onneksi niitä riittää Helsingissä. Joskus otamme mukaan myös eväät ja vietämme enemmän aikaa puistossa.Puistoilu asuna oli viime kesän löytö Zarasta eli musta kevyt mekko, jonka mallista tykkään ihan hurjasti. Mekon kanssa Filippa K kesäsandaalit, jotka ihan liian usein unohtuvat kaappiin. Niissä on nimittäin aika mukava kävellä. Musta kesähattu on Elloksen ja saatu blogin kautta. Tässä hatussa on ehken parasta se, että se sopii aurinkolasien kanssa, kaikki hatut eivät näytä kivoilta, jos on lasit päässä. 

Nyt on taas ihan liian kylmä kesäisen kevyelle mekolle, mutta uskon, että helteet ovat vielä tulossa. Toisaalta viileämmällä ilmalla voi tehdä kaikenlaista muuta kivaa, olen käynyt kirjastossa lainaamassa pinon dekkareita, piipahtanut taidemuseossa ja shoppailemassa pojan kanssa verkkokaupassa. Mitä teidän kesään kuuluu ? Tunnelmallista tiistaita !


Summer dress Zara // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * // sandals Filippa K // summer hat Ellos * // bag Nanso *
* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä / Adlinks
Share:

4 kommenttia

 1. Todella kiva rentokesämekko, juuri sellainen mitä itsekin tykkään käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Malli ja materiaali on täydelliset.

   Poista
 2. Kesäpicnicit ovat ihan parasta. Voi kun ilmat lämpenisivät, että voisi vihdoinkin käyttää hellemekkoja. Kivaa kesäviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picnic ainakin kerran kesässä täytyy kokea. Eiköhän ne kesämekkokelit vielä tule :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig