sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

TALLINNA
Kuvia ja tunnelmia muutaman viikon takaiselta Tallinnan matkalta. Tosiaan kävin Tallinnassa ensimmäistä kertaa, miksi ihmeessä en ole mennyt aikaisemmin ? Tallinna vaikutti todella viehättävältä kaupungilta, eikä edes etukäteen jännittämäni laivamatka ollut kauhea. Laivalla oli aika rauhallista mennen tullen ja mtaka sujui nopeasti.


Yhden päivän aikana ei tietysti ehdi kovin paljon näkemään, mutta kuten kuvistakin näkee ihastelin Tallinnan kauniita rakennuksia. Matkan aikana ajelimme taksilla, kävimme pikaisesti kylässä ja kävelimme vanhassa kaupungissa. Vanha kaupunki oli kaunis ja tunnelmallinen ja vierailumme aikana aika hiljainen. Turisteja näkyi siellä täällä. Kaupoissa en ehtinyt käydä ollenkaan ja monta muutakin paikkaa olisi kiva käydä joskus tulevaisuudessa katsomassa.


Syömässä kävimme Restoran Pegasusissa. Ravintolassa on trendikäs miljöö, yställinen palvelu ja tietysti hyvää ruokaa. Söin kanaa ja polentaa, maukasta ja kaunis annos. Myös paika leipä oli todella hyvää ja maistui meille kaikille. Suosittelen käymään, jos paikka ei vielä ole tuttu teille.

Postausta kirjoittaessa ja näitä kuvia katsellessa tuli kova halu päästä Tallinnaan uudestaan. Niin paljon jäi vielä näkemättä ja kokematta. Vnahan kaupungin kadut ja kujat ovat kauniita, rakennukset vähän erilaisia kuin vaikkpa Helsigissä tai Tukholmassa. Tunnelmakin kaupungissa oli erilainen. Uutta ja vanhaa, historiaa ja nykyaikaa. Vähän itä-eurooppalainen, toisaalta aika trendikäs. Jännittäväkin. 

Kesällä olisi kiva käydä uudestaan ja vaikkapa yöpyä, niin ehtisi nähdä ja kokea enemmän. Käydä ostoksilla, syömässä ja kenties jossain museossa. Olisikin kiva kuulla teidän parhaat vinkit Tallinnaan. Missä shoppailla, yöpyä, syödä ? Mitä muuta Tallinnassa voi tehdä ? Suloista sunnuntaita !


Share:

8 kommenttia

 1. Ihana ja upea Tallinna, siellä on aina ilo käydä ja nam mitä herkkuja. Suloista sunnuntaita Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin Tallinnaan, pakko päästä uudestaan :)

   Kiitos Tiia <3

   Poista
 2. Ihana Tallinna, ei ole tullut vuoteen käytyä, mutta nyt alkoi tekemään taas mieli visiitille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion kyllä mennä uudestaan, mielenkiintoinen kaupunki :)

   Poista
 3. Viru-hotellin yläkerran KGB-museo on paras museo missä olen ikinä käynyt;) Telliskiven F-hoone on kiva ravintola ja ihanaa, uutta kylpylää Viimsi Spata voi suositella (bussilla 2eurolla puoli tuntia meren rantaa pitkin, upeita liukumäkiä ja olikohan kahdeksan saunaa jne.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KGB museo kuulostaa mielenkiintoiselta. Viimsi Spa voisi tosiaan olla kokeilun arvoinen, näkisi samalla miltä kaupungin ulkopuolella näyttää. Kiitos paljon vinkeistä :)

   Poista
 4. Ah,. me oltiin viime kesänä Tallinnassa ja oli kyllä niin kivaa :) Kaunis kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä tai loppukeväästä haluaisinkin mennä seuraavan kerran, olisi ihana nähdä Tallinna kesäisenä. Varmasti vieläkin kauniimpi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig