sunnuntai 29. tammikuuta 2017

DESENIO JULISTEET MEIDÄN KOTONA


Pidempään blogiani seuranneet tietävätkin ettei meillä ole yhtään taulua seinillä, sillä olen totaalisen hurahtanut julisteisiin. DESENIOn julisteita olen käynyt usein kurkkimassa ja kun sain mahdollisuuden osallistua pienimuotoiseen yhteistyöhön, ei vastausta tarvinnut kauan miettiä. Julistefriikille tuotti kyllä vaikeuksia valita mieluisimmat DESENIOn julisteiden laajasta valikoimasta. 
Valintaa helpottaakseni mietin minkä tyyppiset julisteet sopisivat meille ja mitkä olisivat jotenkin oman oloisia. Selailin julisteita DESENIOn eri kategerioista samalla miettien julisteiden kokoa. Useimmissa julisteissa onkin montaa eri kokoa ja valintaa helpottamaan voi käydä kurkkimassa myös inspiraatio sivun.

Julisteita valitessani mietin myös mihin ne sijoitan ja miten ne sopivat yhteen. Ainakin toistaiseksi DESENIOn julisteet ovat tuossa olohuoneemme kirjahyllykön päällä sulassa sovussa keskenään. Myöhemmin on tarkoitus siirtää & juliste omalla seinälleen olohuoneessa ja koota Eiffel Tower julisteen ympärille taulukollaasi.

Kaksi julistetaulua pääsi myös omaan makuuhuoneeseeni. Nämä valitsin ihan kokonaan oman makuni mukaan, eikä niitä tarvinut oikeastaan kovin kauan miettiä. Muotibloggarille läytyy monia ihania fashion-aiheisia printtejä ja omani on tietenkin muotilehtien päällä. Keep life simple oli helppo valinta, onhan se oma mottoni. Noissa tekstitauluissa löytyy varmasti jokaiselle mieleinen juliste joko isona tai pienempänä vaikkapa yöpöydälle laitettavaksi. 

Julisteet valittuani laitoin tilauksen menemään ja arvatkaa mitä ? Ne olivat meillä parin päivän kuluttua. Lisäksi DESENIOn julisteet tulivat kauniisti pakattuna ja turvallisesti tuossa ekan kuvan mustassa tyylikkäässä putkessa, jossa on hurmaava teksti THERE IS ART INSIDE. En kestä. Ihan liikaa tälläiselle kaikkea kaunista rakastavalle ( pakettejakin ). Löytyykö teiltä julisteita ? Suloista sunnuntaita !


* Desenio julisteet saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. Ääh! Tuttuja mulle nää, tyttären seinällä useampi. Ehkä pakko saada itselle toi Eiffel <3

  Henna
  Www.stoori.fi/pakkomielteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on niin kivoja ja uskomaton valikoima erilaisia aiheita. Eiffel sopisi sullekin <3 Mä haaveilen siitä Kate Mossin julisteesta :)

   Poista
 2. Miten kivoja. Kiitos vinkistä, tuo Eiffel houkuttaisi :)

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig