sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Think pink



Edellisessä postauksessa mainitsin, että olohuoneen väritys muuttui hieman. Olin niin lopen kyllästynyt sateiseen ja viileään kesään, että kaivoin kaapeista esille kaikkea vaaleanpunaista ja pinkkiä olohuoneeseen.




Vaihdoin myös takaisin Olle Eksellin julisteen Tukholman vanhasta kaupungista, jossa on hentoa vaaleanpunaista ja keltaista. Mummini vanha marmorinen lampunjalka on vihdoin ja viimein saanut varjostimen. Varjostimen löysin Fb-kirppisryhmästä uutena ja myyjälle tarpeettomana. Varjostin on kuulemma Iskusta ja täytyykin käydä siellä, josko löytyisi myös samanlainen mustana.




Pinkki tyyny on Vallilan, joka oli meillä olohuoneessa muutama vuosi sitten, nyt se tuntuu taas raikkaalta. Vaaleampi tyyny on muistaakseni H&M Homen ja valkoinen taas Ikeasta. Sisätyynyt ovat jo hieman litistyneet käytössä ja niitä pitääkin muistaa ostaa uusia.




Voi, että miten pidän Porter lehdestä, olen kerännyt ne kaikki ja aina malttamattomana odotan uutta numeroa. Uuden lehden tullessa selaan sen ensin läpi, sitten luen mielenkiintoisimmat jutut, seuraavaksi katson koko lehden kuvat tarkkaan läpi ja luen kuvateksit. En oikeasti osaa sanoa kuinka monta kertaa lehden luen, mutta jos ilmestyisi useammin kuin kerran kuussa, olisi se liikaa. Samalla tavalla luen sisutuslehtiä ja mieluisimpiin juttuihin palaan yhä uudelleen.






Mustavalkoinen Ikean Stockholm villamattomme on menossa pesulaan ja koska en haluunut jättää lattiaa paljaaksi, kokeilin siihen edellisen kodin eteisessä olleita Kodin 1 ostettuja harmaita räsymattoja. Minusta niissä on kiva kesäinen fiilis ja harmaa sopii loistavasti yhteen vaaleanpunaisen kanssa.





Järkkäilin myös kirjahyllyä vähän uusiksi ja vaikka olen sitä mieltä, että kirjahyllyssä kuuluu olla kirjoja eikä koriste-esineitä, lisäilin sinne vähän muitakin juttuja. Miksispä ei ?





Tänään muuten käytiin kuopuksen kanssa Ikeassa. Itse ostin vain yhden jutun, jota en ole aikaisemmin yrityksistä huolimatta löytänyt, mutta nyt tärppäsi. Esittelen sen teille myöhemmin omassa postauksessaan. Lisäksi katselin muutamaa juttua eteiseemme, joka kaipaisi vähän järkkäilyä ollakseen toimivampi. Omat rajoitukset  asettaa tietysti aika tarkat mitat ja monta kivaa juttua täytyy hylätä ihan vaan siksi etteivät mahdu tilaan. Kuopuksella oli oma ostoslista mukana ja hän sitten kotiin tultuamme stailaili huonettaan uusilla hankinnoillaan. Aika kiva sisustus sunnuntai. Miten sinun sunnuntaisi sujui ? Suloista sunnuntai-iltaa !




Share:

14 kommenttia

  1. Ihania pieniä pinkkejä asioita ;) Minähän tykkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin ;) Sä sopisit tohon sohvalle hyvin jossain pinkissä asussa :)

      Poista
  2. Sara, kivoja tunnelmia ja mukavan erilainen postaus. Porter-lehti on myös minun suosikkini. Olisinkohan jopa sen sinulta bongannut? Minä en vaan enää vanhoja lehtiä säilytä, tai jaa poikkeuksena Novita. Tein sitä kyllä vuosikausia mm. sisustuslehtien kanssa, mutta kun en ikinä lehtiin palannut, niin nyt ne lähtevät luettuani kiertoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun tykkäsit postauksesta. Mukava kuulla, että pidät myös Porter lehdestä. Mä säilytän vaan tietyt lehdet ja muut menee kiertoon.

      Poista
  3. Kivoja pieniä, pinkkejä juttuja <3 Näillä säillä sitä kyllä kaipaa jotain piristystä! Mä yllätin itseni ostamalla meidän melkoisen värittömään (jos mustaa, valkoista ja harmaata ei lasketa väreiksi ;D) kotiin alkukesästä värikkäät keittiönverhot.

    Niin moni hehkuttaa Porteria, joten kyllä mun täytyy seuraava numero ostaa. Syksyn tullen mulla onkin enemmän aikaa lukea lehtiä, sillä yleensä vain selaan ostamani lehdet ajatuksella, että luen myöhemmin eli en koskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna :) Musta-valko-harmaata kotia on kiva välillä piristää väreillä, joskus riittää värikäs kukkakimppukin. En kuitenkaan pystyisi elämään kodissa, jossa vaikka joku seinä olisi maalattu tehostevärillä.

      Osta ihmeessä Porter, luulen että tykkäät :) Muodin lisäksi siinä on aina paljon mielenkiintoisia artikkeleita kiinnostavista ihmistä, pääosin naisista ja niissäkin jutuissa on aina jotenkin muoti mukana. Lehdessä on tietysti paljon NAPilla myynnissä olevia juttuja mutta itseäni se ei haittaa, se nyt sattuu olemaan lemppari nettikauppa, josta tekisin kaikki ostokset, jos se olisi taloudellisesti mahdollista ;)

      Poista
  4. Kaunis ja raikas olohuone, pinkki näyttää niin hyvältä valkoisen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia ! Kesän loppuun nyt näin, sitten taas jotain muuta ;)

      Poista
  5. Pinkki toimii aina :))

    VastaaPoista
  6. Pinkki tosiaan piristää kokonaisuutta. Sinulla on kaunis ja tyylikäs koti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Valkoinen koti on siitä kiva, kun sitä voi silloin tällöin piristää muilla väreillä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig