maanantai 1. syyskuuta 2014

What i wore

idkuva


Tähän asuun olin tyytyväinen kunnes näin nämä kuvat . . . Kesällä alennusmyynistä napattu ohut trikoomekko näytti aamulla peilissä ihan kivalta ja oli mukava päällä mutta kuvia katsottuani tulin siihen tulokseen että mekko taitaa jäädä kotikäyttöön. Väri onkin jotenkin oudon harmaa ja mekko näyttää aivan liian isolta, ehkä joskus kannattaisi uskoa sitä kokolappuakin . . . Kun lisäksi vielä palelin koko päivän tässä virityksessä, puen huomenna taatusti jotain ihan muuta ylleni. Sattuuko teille tälläisiä asumokia ?

Dress and slip ons H&M // scarf and leather jacket Karl Lagerfeld ( XO Clothing ) // sunnies Ray-Ban // bag Alexander Wang

Share:

20 kommenttia

 1. Sattuuhan niitä - vasta vähän aikaa postailin kuosihousuista - kuvat paljastivat totuuden;)
  Mutta tuossa sinun mekossasi minun silmiini väri näyttää hyvältä - harmaa näyttää aina. Koosta en osaa sanoa mitään, kun tykkään itse käyttää ylisuuria vaatteita - ja kun näen ne kuvissa, siirtyvät ne kotikäyttöön;)
  Upeaa syksyn alkua, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toissa kesän kuosihousut jäivät itseltänikin kaappiin :D Mekon väri on luonnossa kauniimpi harmaa ja siksi kuvat olivat vähän pettymys. Ylisuuret vaatteet ovat kivoja mutta on ero yliisuurella ja liian suurella.
   Kiitos kuitenkin :)

   Samoin sinulle !

   Poista
 2. No ei sun päällä mikään näytä asumokalta!

  VastaaPoista
 3. Mikä vika värissä? Harmaa on nätti! Eihän tuo napakka ole, muttei kai trikoomekon tarvitsekaan olla? Se näyttää väljältä ja mukavalta trikoovaatteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin tuossa Ladylle kirjoitin niin väri on kauniimpi luonnossa . . .
   Peilissä mekko näytti aavistuksen pienemmältä ;)

   Poista
 4. Minä en näe tässä mitään mokaa, mutta on minulle kyllä sattunut juuri näitä "huomasin vasta valokuvasta" vaatemokia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voihan tietysti olla että kuvani epäonnistuivat :D Kuvissa kaikki näyttää erilaiselta kuin peilissä, monta kertaa on tullut kauhistuttua ;)

   Poista
 5. Hyvältä tuo näyttää minusta. Mutta itsehän sen tietää, missä viihtyy ja mikä tyyli on ominta :). Joskus puen jotain toisella näkemääni, ja huomaan, ettei se ollutkaan minun juttuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihdyin kyllä mekossa mutta kuvissa se ei ihan näytä siltä miltä toivoisin ;) Minulle käy usein juuri noin.

   Poista
 6. Hei Sara! Ihan uskomatonta, mutta ostin kesällä saman mekon ja olin siihen tyytyväinen. Kunnes mulle kävi ihan niin kuin sinullekin, näin kuvat mekko ylläni enkä ollut tyytyväinen.
  Mutta sinun päälläsi tuo mekko on kyllä paljon paljon paremman näköinen kuin itselläni!
  Oikeasti tosi ihana tuon nahkatakin ja huivin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska juttu :D Jotenkin peilissä mekko näytti pienemmältä ja kuvissa taas leventävän minua. Mikä ei ole kovin toivottavaa ;)
   No, kiitos. Kaiken kaikkiaan asu oli kiva, jos ei huomioida sitä että oikeasti minun oli KYLMÄ ja mekko ei näytä siltä miltä luulin sen näyttävän . . .

   Poista
 7. Ei mekko mitenkään toivottamalta päälläsi näytä minun silmin katsottuna, mutta niinhän se aina on, toinen näkee asiat eri tavalla kuin itse. Ja sama juttu valokuvien kanssa, miten peilin ja kameran kuva voikin kertoa niin erilaisia asioita!? Pitäisi varmaan ottaa ensin kuva vaatteista ja tarkastella kuvaa ennen kuin päättää pukeako asua vai eikö ;) Mutta totta on, että trikoomekon alle taitaisi olla parasta lisätä villahousut näillä lämpö/kylmyysasteilla, jotta vilu ei yllättäisi (kuinka sitä taas pärjääkään, kun asteita on 30 vähemmän!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, itse sitä on tietysti kaikista krriittisin omien asujen suhteen. Peilissä asut todellakin näyttävät ihan erilaisilta ja kuvistahan puuttuu liike. Itseasiassa mekko on ihan kivan näköinen kun liikkuu mutta sietä tönöttäessä ei niinkään. Ehkä joku erilainen asento olisi pelastanut nämäkin asukuvat ;)
   Jotenkin en haluaisi vielä laittaa sukkiksia muuta pian on taivuttava sillä en halua palella. Ja hei en oikeesti halua ajatella niitä pakkasia :D

   Poista
 8. Tottakai sattuu! Vaikka minusta tuo on kaunis tuo mekon harmaa sävy. Omat mogat tosin jätän tosin yleensä postaamatta, joten hattua nostan tälle rohkeudelle postata tämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla. Mekon harmaa on luonnossa oikein kaunis, näyttää vaan kuvissa jotenkin tunkkaisen harmaalta.
   No, näissä kuvissa on kuitenkin se hyvä puoli etten itse näytä kauhealta vaikka asu onkin jotenkin oudon näköinen. Niitä toisia kuvia en postaile :D

   Poista
 9. Mulla on toi sama mekko ja yllätys yllätys - enpä ole laittaa siitä kuvia eli mokia sattuu itse kullekin, jopa samoja mokia. Väristä kyllä tykkään ja mekko on tosi mukava päällä, mutta koti-/möksäkäyttöön taitaa jäädä myös minulla. Mulle käy aika usein, että peilistä katsoen (ja työkavereiden kommenttien perusteella) vaatteessa tai asussa ei ole mitään vikaa, mutta kuvissa tulee kaikki mahdolliset rypyt ja omituisuudet kummasti esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska sattuma :D Joo mekko on todella kiva päällä ja peilissä näyttää ihan kivalta. Ihana kuulla että sinulle on käynyt tämän mekon kanssa samoin, siirrän kotikäyttöön :)

   Poista
 10. No kyllä sattuu! Ja sitten jätän kuvat postaamatta kun kiukuttaa :)

  VastaaPoista
 11. Luulen että kaikille meille käy asumokia, enkä itsekään yleensä niitä postaile :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig