sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sunny sundayIhana aurinkoinen ja rentouttava viikonloppu melkein ohi ja ensi viikolla vain kolme päivää töitä. Keväinen valo tuntuu nyt antavan energiaa roimasti ja mieli on ihanan kevyt. Tälläisenä aurinkoisena päivänä on parasta pukeutua ihan simppelisti ja niin tänään kaivoin jo kesähousuni esiin. Nämä puuvillaiset nilkan paljaaksi jättävät lempparit ovat H&Mstä toissa keväänä ostetut ja olen kyllä käyttänyt niitä todella paljon, silti ovat edelleen hyvät. Juuri nyt haaveilen mustista leveälahkeisista ohuista kangashousuista, jotka yhdistäisin Birkenstock-sandaleihini ja väljään paitaan. Yhdet kivat löysin Zarasta, mutta lahkeet olivat auttamatta itselleni liian pitkät, enkä halua ostaa housuja, joita joutuu ensi töikseen korjailemaan. No, ne oikeat varmaan tulevat vielä vastaan. Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava viikonloppu !

Leather jacket Kal Lagerfeld ( XO Clothing ), t-shirt Cos, pants and shoes H&M, sunnies Ray-Ban
Share:

12 kommenttia

 1. Mukavan näköinen asu, eikö olekin ihanaa, kun voi käyttää kesävaatteita taas! Mulla on ihan sama tilanne leveälahkeisten housujen kanssa: olisi kiva löytää sopivan mittaiset, inhoan lahkeiden lyhentämistä. Hyvää viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No, on kyllä. Eikö olekin niin, että kun jotain ostaa niin pitäisi olla sopivat . . .lahkeiden lyhentämin on pieni homma mutta niin ärsyttävää :D

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Aurinko saa kaiken tuntumaan kivemmalta ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Sofia. Niistä on tullut ihan lempparit :)

   Poista
 4. Kaunis kokonaisuus kyllä, ehdottomasti mieleeni tuollainen. Tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia :) Simppeliä ja ah niin ihanaa <3

   Poista
 5. Rennon tyylikästä, tykkään kovasti! Kiva kun löytyy välillä tuollaisia helmiä edullisemmiltakin merkeiltä, jotka kestävät hyvänä useamman vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tälläisissä asuissa on helppo olla. Ostin nuo housut kokeilu sellaisiksi ja ovat kyllä taas todistaneet sen, että joskus halvallakin voi saada jotain hyvää. Nyt etsin vastaavia laadukkaampia mutta vielä en ole yhtä hyviä löytänyt . . .

   Poista
 6. Oi miksi tällaiset housut näyttävät aina muiden päällä tosi makeille!? Itselleni kun olen sovittanut ne näyttävät vaan...liian lyhyille :D Ihana, keväinen asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä susta vaan tuntuu siltä ;) Mä oon jo monta vuotta käyttänyt vajaalahkeisia housuja ja edelleen jaksan niistä innostua. Vielä makeemmat ne on korkojen kanssa. Kiitos ihana :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig