sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Nomination

idkuva


Torstaina kävin töiden jälkeen kivassa italialaishenkisessä tilaisuudessa, jossa ihanien herkkujen lisäksi esiteltiin Nomination-mallistoa. Nomination on perustettu vuonna 1987 ja se on italialainen perheyritys. Sen perustaja Paolo Gensini loi meidän kaikkien tunteman teräksisen palarannekkeen, johon jokainen voi oman makunsa mukaan ostaa yksitellen koristepaloja ja näin luoda ainutlaatuisen ja uniikin korun itselleen. Palojen koristeet valmistetaan 18k kullasta ja koristekivistä perinteisiä kultasepäntaitoja käyttäen. Nykyisin Nomination-mallistoon kuuluu paljon muitakin korusarjoja, kuten ylläolevista kuvista näkee. Suuren suosion saavuttanut MyBonBons-kokoelmassa on pieniä kaulakoruja ja nahkarannekkeita, joihin voi laitattaa vaikkapa oman nimikirjaimensa. Myös alimman kuvan herkän kauniit korut ihastuttivat yksinkertaisuudellaan minua. Nomination on levinnyt ympärimaailman ja heillä on omia kauppoja useissa maissa. Suomessa heidän tuotteitaan voi ostaa monista kultasepänliikkeistä ja tavarataloista. Onko sinulla Nomination-palaranneke ja millainen on sen tarina ?
Suloista sunnuntaita ja muistithan osallistua arvontaan !
Share:

15 kommenttia

 1. Minulla ei ole Nomination -ranneketta ollenkaan - en oikein ole sille syttynyt. Mutta nuo alimman kuvan herkät korut ovat kovasti mieleeni.
  Suloista sunnuntaita, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ne varmaan kaikkien mieleen olekaan :) Alimman kuvat korut ovatkin todella naisellisia.

   Kiitos ja kivaa alkanutta viikkoa !

   Poista
 2. Mulla on ranneke ja ostan siihen aina palan kun olen saavuttanut jotain, tai vaikka jonkun kivan tapahtuman muistoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on, vaikka viime aikoina aika vähän on tullut käytettyä. Paloja on kiva ostaa / saada jonkun kivan tapahtuman johdosta :)

   Poista
 3. Wau very nice post! I love your Blog.
  I am your new follower ,so check out my blog i hope you can follow back =)
  http://nalensworld.blogspot.sk/

  VastaaPoista
 4. Meinasin sanoa juuri samoin kuin Lady of the Mess, että mullakaan ei ole yhtään Nominationia. Metallisille en ole syttynyt. Noi nahkaiset rannekket on vähän alkaneet kiehtomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkaiset ovat kyllä ihanai ja niissä olisi myös sinun värisi- pinkki ;)

   Poista
 5. Ei ole mullakaan vielä Nominationia, mutta nahkaista olen harkinnut parissakin värissä... saas nähdä, tuleeko hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkaiset on ihania ja oman mustan rinnalle voisin hankkia vaikka valkoisen :) Kiva kesäkoru.

   Poista
 6. Ei ole ranneketta täälläkään, kuten muutamalla muullakin kommentoineella, ei ole mun juttuni. Rannekkeet ovat kauniita, mutta se perinteinen ei oikein iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljonhan noita oli yhteen aikaan, ehkä siitä johtuen moni niitä nyt vierastaa. Nahkaiset ovatkin siksi kiva uutuus :)

   Poista
 7. Ei ole Nominationia, ei oikein ole mun juttuni. Nahkaiset rannekkeet ovat kivan näköisiä, mutta eniten mua kiinnostaa yläkuvien herkut :) Ihanaista viikonalkua sulle Sara :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, herkut oli kyllä sieltä parhaasta päästä ;) Musta nahkainen voisi sopia sinulle :)

   Poista
 8. Minulla on muutama pala-Nomination rannekoru...uuppss. Ostin itselleni ja nuorille neideille vuosia sitten rannekkeet ja kaikilla olivat ensimmäiset palat sydämet. Itse ostin vuoden ajan joka kuukausi palan kuvaamaan ko. kuukautta. Näin minulla on vuosi ikuistettuna siinä rannekkeessa. Viime keväänä sain beigellä nahkarannekkeella olevan MyBonBonsin. Olenkohan Nomination suurkuluttaja ; )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig