sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Instrumentarium


Yhteistyö postaus yhdessä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa. Indiedaysin Bloggers Inspiration Days'ssä oli paljon kivaa ohjelmaa ja nähtävää. Itse kävin tietysti aurinkolasifriikkinä kokeilemassa Instrun valoisalla ja kauniilla osastolla uusia aurinkolaseja ja valikoima heillä onkin nyt parhaimmillaan, joten käykäähän kurkkaamassa tästä linkistä. Yhdessä avuliaan ja asiantuntevan myyjän kanssa valitsimme minulle kuviin nämä lasit. Itse aika yllättäen ihastuin noihin alemman kuvien itse valitsemiini sporttisiin ja värikkäisiin laseihin Carreralta. Ylemmät lasit ovat muistaakseni Diorin. Upeat nekin ja sopivat ihanasti kokomustan asun kanssa. Näitä kuvia katsoessa kallistuisin kuitenkin myyjän minulle valitsemiin ylemmän kuvan laseihin. Todistaa taas sen, että ammattllaisen apuun kannattaa luottaa silmä- ja aurinkolaseja ostaessa. Kummat lasit sinusta sopivat mnulle paremmin ? 
Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa itsellesi  lahjakortti aurinkolaseihin tai silmälasikehyksiin Instrumentariumiin osallistumalla kilpailuun Indiedaysin sivuilla. Kilpailuun pääset tästä linkistä. Lahjakortti on arvoltaan 179 €. Onnea kilpailuun !Share:

12 kommenttia

 1. Kyllä minäkin noihin ylempiin kallistuisin - mutta lasien kanssa on ihan sama juttu kuin hiusten; itse pitää niistä tykätä ja niissä viihtyä, sanoivat muut mitä tahansa;)
  Aurinkoista sunnuntaipäivää, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylemmät lasit ovat toki tyylikkäät ja lisksi minusta kuva on parempi, joten en ihmette valintaasi :) Tuo on ihan totta ja siksi kampaajalla käynti on melkein yhtä pelottavaa kuin hammaslääkäriin meno :D

   Poista
 2. Ylimmät lasit saa mun pisteet ;)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, kun voisi käyttää aurinkolaseja ilman vahvuuksia. Toisaalta, niitä tulisi varmaan hankittua vähän liiankin usein. Tykkään noista ylemmän kuvan pokista enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahvuudet aurinkolaseissa kyllä varmasti rajoittaa niiden hankkimista. Ne on kyllä upeat lasit :)

   Poista
 4. Minulta aani noille alemman kuvan laseille!

  VastaaPoista
 5. Kallistuisin minäkin ylempiin laseihin, kyllä se ammattilainen vaan monesti tietää paremmin mitä tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat varmalla maulla valittu ja sopivat useampiin asuihin. Tyylikkäät lasit.

   Poista
 6. Tykkään kyllä molemmista hurjasti, mutta tällä kertaa kallistun alempien lasien kannalle. Ehkä siksi, että itselläni on tarkoitus ostaa vähän samantyyppiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jotenkin arvasin ;) Sulle sopisi kyllä tuollaiset ehken paremmin kuin itselleni :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig