lauantai 3. lokakuuta 2020

WEEKEND



* Tony's Chocolonely Pr-näyte *

Rakastan suklaata ja joskus sitä tulee syötyä ihan liikaa. Viime aikoina olen yrittänyt tietoisesti vähentää herkkujen ja myös suklaan syöntiä. Vaikka on ihana syödä kaikkea hyvää, sillä on valitettavsti seurauksia. Paino nousee ja olokaan ei ole kovin hyvä. Herkuissa on paljon nopeita hiilareita, jotka saavat olon kohentumaan hetkeksi, mutta pian veren sokeriarvot laskevat ja olo on yleensä entistä huonompi.



Koska ihan kokonaan ilman herkkuja elämä voisi olla tosi tylsää, olen itse yirttänyt korvata herkut tietenkin syömällä hyvin oikeaa ruokaa, jolloin herkkujen tarve vähenee, kun olo on kylläinen. Mutta koska joskus on ihan pakko saada jotain hyvää, yritän silloin valita sen paremman vaihtoehdon eli syön paljon hedelmiä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä sekä tietenkin silloin tällöin suklaata. Suklaasta yritän valita sen paremman vaihtoehdon eli yksi laadukas konvehti tai paria palaa tummaa suklaata.




 

Tutustuin ensi kerran Tony's Chocolonelyyn pari vuotta sitten pr-tilaisuudessa ja rakastuin. Tony's Chocolonely käyttää suklaansa valmistuksessa vastuullisesti viljeltyä kaakaota ilman orjatyötä. Makuja on useita ja nämä levyt ovat sopivan kokoisia pieniin herkkuhetkiin. Lisää Tony's Chocolonelystä voit lukea täältä. 


Mikä on sinun suosikki suklaasi ? Rentoa viikonloppua !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig