lauantai 24. lokakuuta 2020

WEEKEND MOOD


* Postauksen asu saatu KappAhlilta * 

Viikonloppu tuntuu taas menevän ihan liian nopeasti. Eikä taaskaan ehdi tehdä sitä kaikkea mitä on suunnitellut. Yritän tehdä kotihommia myös työpäivinä, niin ettei vapaita tarvitsisi tuhlata niihin. Mutta aina sitä riittää jotain tekemistä kotona ja ehkä on ihan hyvä niin. Eniten itseäni harmittaa, jos en vaipailla ehdi ollenkaan ulkoilemaan tai liikkumaan. 




Tänä viikonloppuna olen ehtinyt jo käydä kaupungilla asioilla, kahvilla ihanassa pikkukahvilassa Unioninkadulla sekä tietysti niitä kotihommia. Lisäksi olen lukenut, katsellut sarjoja ja leiponut. Niin ja ihan vähän ulkoillut kaiken muun välissä. Aika mukava viikonloppu siis.




Kotona olen oleillut kuvien asulla, joka on KappAhlin Kay Day mallistosta. Kay Day on kokoelma kotiasuja, mukavia ja pehmoisia neuleita, housuja ja villatakkeja murretuissa ja hillityissä väreissä. Omassa asussani on leveälahkeiset housut ja neulepaita taskulla sekä nyörillä kiristettävä poolokaulus. Mukana materiaalissa on hieman villaa, mutta asu ei ole sisätiloihinkaan liian kuuma. Tätä asua voi käyttää vapaa-ajalla myös kodin ulkopuolella, sillä se on eleettömän tyylikäs.




Kuvien  käsinneulotut villasukat ostin muuten Riian matkalta toissa kesänä. En ole oikein raaskinut pitää niitä, sillä ne ovat niin kauniit. Itse neulon mielelläni villapaitoja, mutta sukkia en oikeastaan osaa tehdä. Tai viitsi tehdä, sillä pelkkä ajatus kantapään neulomisesta hermostuttaa. Lapasia, kaulaliinoja ja myssyjä olen myös neulonut, mutta villapaidat on se omin juttu. Tykkään siitä, kun työtä on paljon ja neuloa voi vaikka telkkaria katsellessa, eikä tarvitse laskea silmukoita ja kerroksia koko ajan.



 

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu ?

Share:

2 kommenttia

  1. Täällä oltu pikku kuumeessa flunssapiikin jäljiltä. Lepoa, sarjoja, oleilua, takkatulta ja hyvää ruokaa ja hieman herkkuja, siinäpä se on mennyt. Ihanaa lepoa...
    Onneksi on vielä kaksi vapaata näiden kuumepäivien jälkeen.

    Ihanat kuvat ja kauniit tyynynpäälliset sohvalla!

    Suloista sunnuntaita sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kuulla, että olet ollut sairaana. Toivottavasti vointisi on jo parempi ?

      Kiitos paljon Sari <3 Tunnelmallista torstaita !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig