lauantai 5. syyskuuta 2020

ASUJA VIIME SYKSYLTÄ




Tällä viikolla kaivelin jo syksyisempiä vaatteita esiin ja laitoin kesävaatteita talvisäilöön. Mieli on kuitenkin vielä kesässä ja siksi katselin asujani viime syksyltä yrittäen innostua syksyn pukeutumisesta. Näissä kuvissa näkyvät vaatteet ja kengät ovat edelleen kaikki käytössä ja miksi eivät olisi, sillä sen lisäksi, että pidän niistä, ovat ne myös hyvässä kunnossa.





Minulla kuluukin aika paljon aikaa vaatteiden huoltoon; pesuun, silitykseen ja kaikenlaiseen järjestelyyn. Muissa kaapeissa saattaa järjestyksen kanssa olla vähän niin ja näin, mutta vaatekaappini on yleensä hyvässä järjestyksessä. Tykkään siitä, että tiedän tarkalleen mikä vaate missäkin on.





Näillä kuvien asuilla kuljen varmaan tänäkin syksynä ja ehkä keksin joitakin uusiakin yhdistelmiä. Seurailen aika aktiivisesti erilaisia muotisivustoja ja blogeja ja poimin ideoita omaan pukeutumiseen. Uuden ostamisen sijaan katson aina ensin löytäisinkö omasta kaapista jotain, jolla voisin uuden idean toteuttaa. Toki uuttakin pitää välillä hankkia, mutta sellaista, jonka voi yhdistää jo kaapissani oleviin vaatteisiin. Mitä useampaan, sitä parempi. 


Mistä sinä saat ideoita pukeutumiseesi ? Leppoisaa lauantai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig