keskiviikko 13. toukokuuta 2020

HARMAA & BEIGE ASU

muoti




Tällä viikolla olen viilettänyt paikasta toiseen kuvien asulla. Usein aamuisin / iltaisin päässä on ollut vielä ohut pipo ja kassissa sateenvarjo. Asun ainoa huono puoli on se ettei se oikein pidä tuulta, mutta onneksi olen siinä kuitenkin tarjennut. Päätin etten tässä postauksessa kirjoita kahdesta ikävästä asiasta eli säästä ja koronasta. Molemmat kun juuri nyt tekevät elämästämme vähän kurjaa ja rajoittunutta.






Tällä viikolla olen itse iloinnut kohta lähestyvästä lomastani. Siihen on tarkalleen kahdeksan työvuoroa ja odotan sitä tosiaan jo malttamattomana. Lomasta aion nauttia ensisijaisesti parvekkeellani, jossa voi hyvin oleskella viileinäkin päivinä, jos vain aurinko vähänkin paistaa. Parveketta olen nyt laittanut kuntoon lomaani ajatellen ja hankkinut sinne uusia ruukkuja ja laatikoita. Löysin niitä mustana ja oikeesti melkein hypin riemusta. Ihmeen pienistä sitä voikin ilostua.




Wool coat Nanso // merino wool & cotton knit Black Swan Fashion // cashmere scarf Gudrun Sjödén // baggy jeans Zara // leather belt Nini's // leather bag Rebecca Minkoff // sunnies Furla // sneakers Nike





Miten teidä viikko on alkanut ? Kivaa keskivikkoa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig