maanantai 10. helmikuuta 2020

WHITE



Juuri nyt olen innostunut valkoisesta väristä aivan uudella tavalla. Valkoisia paitoja minulla on ollut aina, mutta muuten valkoinen on ollut itselleni kesäväri. Nyt huomaan haaveilevani valkoisista housuista ( tiedän ei kovin järkevää ) ja jopa kokovalkoisesta asusta keskellä talvea ( vesisadetta ). Valkoinen muhkea neulepaita löytyi KappAhlin alesta ja sitä olen käyttänyt vaalea sävyisen neulehameen kanssa. Vaalea neulemekko voisi myös olla kiva, mutta toistaiseksi sitä oikeaa ei ole tullut vastaan.



Kotiin ostin kimpun neilikoita ja valkoisena pitkästä aikaa. Monesti on tullut napattua vaaleanpunaisia, mutta nyt kaipasin raikkaampaa ilmettä ja sitähän valkoiset kukat tuovat. Kicksin marmorikuvionen luomiväripaletti taitaa olla viime talvelta ( vastaavia on toki edelleen myynnissä ) ja siinä on kauniita vaaleita sävyjä. Luomivärejä tosin käytän ihan liian harvoin, mutta ehkä nyt voisi panostaa siihenkin. 




Tänään minulla on ollut vapaapäivä ja olen pessyt pyykkiä sekä hoitanut viherkasveja. Jostain kumman syystä ( luultavasti valon puutteesta ) viherkasvini voivat äärettömän huonosti. Jouduinkin leikkaamaan niistä paljon pois, mutta näyttävät nyt edes vähän paremmilta. En kyllä yhtään tiedä olisiko niitä voinut tähän aikaan vuodesta leikata, mutta leikkasimpa nyt kumminkin. 




Mukavaa maanantain jatkoa !
Share:

4 kommenttia

  1. Upeita kuvia, itse ostan usein itselleni valkoisia kukkia.
    Ihanaa uutta viikkoa ♥

    VastaaPoista
  2. En sentään ihan valkoisesta haaveile, mutta houkutusta on ollut vaaleisiin sävyihin, mutta vasta sitten kesällä. Joku hiekanvärinen kokonaisuus on ollut mielessä. Siis tällä mustan käyttäjällä ;-D. Outoa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiekanvaalea kuulostaa ihanalta ja on tyylikäs kesäväri. Mustasta on välillä hyvä luopua hetkeksi, sitten se tuntuu taas ihanalta ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig