lauantai 24. elokuuta 2019

KAPPAHL LIMITED EDITION MINERALS

fashion

muoti

fashion

fashion


* Postauksen paita ja hame saatu KappAhlilta *

Pian KappAhllilta tulee taas uusi Limited Editon mallisto, jota myydään vain valikoiduissa liikkeissä ja verkkokaupassa. Mallisto on nimeltään Minerals ja siinä on kauniita luonnon mineraalien sävyjä. Mallistoon kuuluu neuleita, silkkimäisiä mekkoja, paitoja, hame ja hauskat pliseeratut housut. Sain valita mallistosta asun ja ihastuin tähän kuviolliseen hameeseen sekä hennon vaaleanpunaiseen paitaan. Ne voi pukea yhdessä tai yhdistää muihin vaatteisiin. 


muoti

fashion

fashion

fashion


Tänä syksynä näkyy paljon naisellisia paitoja muodissa. Minusta tämä KappAhlin Limited Edition Mineralsin puhvihihainen ja kaulukseton paita on aivan ihana, täydellinen hameen kanssa, mutta sopii loistavasti myös mustien housujen kanssa. Hameen taas voi yhdistää astetta rennommin t-paitaan tai suureen neuleeseen. Luulen, että molempia tulee käytettyä usein tänä syksynä.


muoti

fashion


Tänään käytin asun kanssa mustaa ylisuurta bleiseriä ja lenkkareita, mutta halusin kokeilla asua myös hieman naisellisempana versiona ja siksi toisissa kuvissa näkyy nuo jo monta vuotta vanhat COSin sandaalit. Nyt puin ne sukkien kanssa, ja sekin on kuulkaa nyt hurjan muodikasta samoin kuin sukkien käyttö lenkkareissa. Itse aina innostun kaikenlaisista  vähän hassuistakin trendeistä, mutta tämä varmaan jakaa mielipiteitä siellä ruudun toisella puolella. 


fashion

fashion


Over size blazer In Wear // shirt & skirt KappAhl Limited Edition Minerals // sunnies Furla // socks Vogue // leather bag Agnes Cecilia from Ellos // sandals COS // sneakers Nike 


outfit

outfit


Kummat kengät sopivat sinusta paremmin asuun ? Rentoa viikonlopun jatkoa !
Share:

2 kommenttia

  1. Onpas kaunis paita, todella kauniit nuo hihat. Pitääkin käydä katselemassa josko olisi itselle sopivaa tarjolla jossain kohdassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kaupoissa niin kauniita ja naisellisia paitoja. Tämä KappAhlin on lisäksi hieman joustava eli mukava päällä myös.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig