tiistai 30. heinäkuuta 2019

VALKOINEN KESÄMEKKO

muoti

fashion

fashion


Minusta valkoinen mekko kuuluu kesään. Oma suosikkini on muutaman vuoden takaa KappAhlin Vintage Storiesin mallistosta ja käytän sitä edelleen usein. Mekko on joustavaa pitsikangasta, joten se on myös hurjan mukava päällä. Olen myös etsiskellyt hieman pidempää valkoista kesämekkoa ja muutaman vuoden, mutta vielä se oikea ei ole tullut eteen. Ehkä sitten ensi kesänä löydän sen ? 


kesälaukku


White lace dress KappAhl // suede mules Vagabond // basket bag Ellos // sunnies Furla // watch Cluse


kappahl


Tätä asua käytin viime viikolla kun oli vielä lämmintä, mutta ajattelin pukeutua mekkon myös huomenna lenkkareiden ja takin kanssa. Mekkoa olen käyttänyt myös eilen ja tänään töissä, tosin punaista. Toivotaan, että saan siitäkin kuvat tänne blogiin vielä lähipäivinä. Vaikka ulkona on nyt viileämpää, on kiva vielä pukeutua kesäisesti mekkoihin. 


muoti

fashion

ellos


Töihin paluu on sujunut ihan kivasti, mitä nyt tänä aamuna nukuin pommiin. Näköjään työrytmiin paluu ei ole sujut ihan niin helposti kuin luulin. Mutta, kyllä se tästä vielä helpottuu. Muuten töissä on jotenkin ollut innostunut ja paljon reippaampi ole kuin ennen lomaa. Onneksi kesäkin vielä jatkuu.

Mukavaa viikon jatkoa !


Share:

4 kommenttia

  1. Ihana kesämekko! <3
    Mulla ei ole hetkeen ollut valkoista kesämekkoa, mieli on sellaisen perään halajanut, mutta hankittua ei ole tullut. Ehkä ensi kesälle sitten jo :D

    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3

      Valkoinen kesämekko on ihana, mutta on vaikea löytää just se itselle sopivin.

      Kiitos samoin !

      Poista
  2. Kiva helma tuossa mekossa, joka on muutenkin oikein kiva! Itsekin olen ostanut tänä kesänä valkoisen pitsimekon ja käyttänyt enemmän mekkoja kuin yleensä. Ah, ihana kesä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös tuosta mekon helmasta. Valkoiset mekot kuuluu kesään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig