tiistai 18. kesäkuuta 2019

FEMME

muoti

muoti

muoti


Tässä viime viikolla kuvatussa asussa viihdyin todella hyvin. Valkoinen t-paita ja vaaleansiniset farkut on helppo, yksinkertainen ja toimiva kesäasu vuodesta toiseen. Ajankohtaisen omasta asustani tekee nuo farkut leveine lahkeineen. Toinen juttu mistä tykkään näissä farkuissa on se, että ne eivät ole joustavat. Ihan oikeat farkut siis.

fashion

fashion


Vaaleanpunaiset kengät ostin talvella alennusmyynnistä ja ne ovat samanlaiset kuin pari vuotta sitten ostamani mustat. Kun löytää jotain hyvää ja omaan tyyliin sopivaa, kannattaa niitä hankkia useammassa värissä. Nämä Vagabondin kengät sopivat niin housujen kuin hameiden kanssakin ja ovat kiva vaihtoehto tennareille sekä melkein yhtä mukavat kävellä.


fashion


Linen trench coat Zara // t-shirt Rue de Femme * // jeans H&M // suede shoes Vagabond // sunnies Kylie Minoque Eyewear // bag Rebecca Minkoff 


muoti

fashion

muoti


Tuo Zaran pellavainen trenssi on muuten myös ale-löytöjä. Kerran huonekaluliikkeessä käydessäni myyjä kyseli mistä olen sen hankkinut ja harmikseni jouduin kertomaan ettei sitä enää ole saatavilla. Takkia on kiva käyttää viileämmillä kesäkeleillä, eihän se nyt varsinaisesti lämmitä mutta on toisaalta kivan kepoinen, jos tuleekin hieman kuumempi päivä. Vuoreton takki onkin aika kätevä Suomen kesässä. 

Oletko joskus hankkinut  lemppareitasi eri väreissä  ? Tunnelmallista tiistaita !



* Saatu blogin kautta

Share:

2 kommenttia

  1. Ihanat kengät! Olivat ensimmäinen asia johon silmät iskin tässä asussa.

    Mulla on yksi hame kolmessa värissä ja tulee kyllä kaikkia pidettyä myös. Malli on hyvä, samoin pituus, materiaali ja taskut niin miksikäs ei ostaisi samaa suosikkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nuo kengät on oikeastaan kivemmat vaaleanpunaisena kuin mustana :) Tuo on ihan totta, jos löytää jotain hyvää, kannattaa niitä olla useampikin.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig