sunnuntai 5. toukokuuta 2019

TRENCH COAT

fashion

fashion


Trenssi on yksi vaatekaapin peruspilareista, joka jokaisen tulisi omistaa. Trenssi sopii arkeen ja juhlaan, ja on käytännöllinen niin keväällä kuin syksylläkin. Se kestää parhaimmillaan pientä sadetta ja suojaa tuulelta. Täydellinen takkivalinta Suomen oloihin.


fashion

muoti


Kuvien beige polvipituinen trenssi on Oasiksen mallistosta. Tässä takissa on kaikki tarpellinen; kaksirivinapitus, sivutaskut, vyö ja hihansuissa koristelenkit, joilla on mahdollisuus säädellä hihansuita. Martini Mac trenssi on ajaton ja kestävä valinta kevättakiksi, joka on helppo yhdistää moniin eri asuihin ja tyyleihin. Kuvissa trenssi on pikkumustan päällä, jalassa kepeät korot ja asusteina aurinkolasit sekä pikkulaukku. Rennomman lookin saa aikaan farkuilla, neuleella ja tennareilla.


fashion

muoti


Omasta vaatekaapistani löytyy kolme keskenään hieman erityylista trenssiä. Kaksi vuoretonta ja rentoa ja yksi hieman klassisempi sadetta ja tuulta pitävä vuorellinen. Beigen lisäksi minusta täydellinen valinta on musta trenssi, mutta jos vaatekaapista löytyy molemmat, ei varmasti joudu pulaan. Trenssihän ei tarvitse ostaa usein, sillä sen malli säilyy vuodesta toiseen ja on siksi hyvä valinta. Parasta onkin valita itselleen sopivin pituus, silloin takissa myös viihtyy, vaikka trendit vähän vaihtuisivatkin. 


fashion

fashion


Löytyykö teidän vaatekaapistanne trenssi ? Olisi kiva kuulla milloin oletten sen hankkineet ja millaisissa tilanteissa käytätte sitä ? Suloista sunnuntaita !


Photos Business Woman

Share:

8 kommenttia

  1. Ihana! Tuo väri on suosikkini!
    Itselläni on klassinen beige, mutta taidan laittaa sen kiertoon...
    Pointsit hyville kuville!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Väri on kaunis, hieman erilainen beige. Hanki ensin uusi ennen kuin laitat takin kiertoon ;)

      Poista
  2. Aivan ihana ja täydellinen väri! Näytät tosi hyvältä :) -Maarit

    VastaaPoista
  3. Ihana takki ja niin kauniit kuvat <3

    Kaapissa on kaksi trenssiä, se klassinen idempi jonka ostin vasta tummansinisenä ja lyhyempi malli jonka ostin viime kesänä. Trenssi on mun kulmakivi, pidempi ja lyhyempi, ollut niin monta vuotta että uusin vain niitä takkeja tasaisin väliajoin jotta sellaiset on aina tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3

      Tummansininen onkin kaunis väri trenssissä, oikea klassikko myös. Kyllä tuntuisi hassulta, jos ei olisi trenssiä. Minulla on ollut niitä vuosien varrella useita erilaisia, ja uusin niitä vain tarpeen mukaan, mutta aina pitää kaapista löytyä ainakin se yksi.

      Poista
  4. Näytät aivan upealta näissä kuvissa.

    Minä halusin vaalean trenssin. Jouduin etsimään sopivan väristä, pituista ja hintaista, ja viimein löysin sen Tommy Hilfigeriltä. Siinä kaikki on kohdallaan, Jouduin maksamaan siitä aika lailla, mutta se on klassinen, ajaton ja ennen kaikkea pitkäaikainen hankinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hienoa, että löysit etsimäsi trenssin, voisin kuvitella, että Tommyn trenssi on täydellinen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig