keskiviikko 2. tammikuuta 2019

BLOGIN VUOSI 2018

kellot


Viime vuoden aikana blogissa postaustahti oli hieman hiljaisempi kuin aikaisempina vuosina. Syynä oman (työ)elämän kiireet, mutta toivottavasti uusi vuosi olisi siinä suhteessa hieman rauhallisempi ja aikaa bloggaamiselle jäisi hieman enemmän. Bloggaaminen ja kuvaaminen on itselle rakas harrastus, jota tosiaan olen tehnyt jo vuosien ajan ja edelleen nautin tästä ihan suunnattomasti. 



suomi


Mitä kaikkea sitten viime vuoteen mahtui täällä blogissa ? Selatessani vanhoja postauksia, totesin että ihan hurjasti kaikenlaista on tullut tehtyä, nähtyä ja koettua. Koska tein jo postaukset asuistani, en tässä postauksessa keskity niihin. Halutessasi katsoa omat suosikkini viime vuoden asuistani, löydät ne täältätäältä ja täältä


kauneus


Blogissa innostuttiin viime vuoden aikana lukuisista asioista. Itse innostun ( jostain kumman syystä ) alkuvuodesta aina hempeistä pastelleista; vaaleanpunaisesta, vaaleansinisestä ja luonnonvalkoisesta. Kevät talvella on ihanaa ulkoilla auringonpaisteessa ja kuvaan mielelläni myös talvea. Hempeät talvipastellit näkyvät myös kotona sisustuksessa ja kosmetiikassa. Madaran luonnonkosmetiikasta löytyy monta suosikkiani ja kuvan käsivoide on nytkin käytössä. 


helsinki


Museokortti on minulla nyt toista vuotta ja se on kyllä loisto hankinta. Olen käynyt paljon usemmin museoissa kuin aikaisemmin ja matalammalla kynnyksellä. Usein käyn yksin ja katson vain esimerkiksi yhden kiinnostavan näyttelyn ja sitten toisella kertaa jotain muuta. Kuvan näyttelystä juttua löydät täältä




Keväisin innostun aina uudelleen ja uudelleen raidoista, eikä viime vuosi tee poikkeusta. Päälle eksyi monen monta kertaa raitaa ja huomasin haaveilevani jopa punavalkoraidallisesta paidasta. Ehkä hankin sen tänä keväänä ? 

Monena vuotena ihastukseni kynsilakoissa on ollut hepeät nudet. Viime vuonna rakastuin myös kirkkaisiin sinisiin ja punaisiin sävyihin ja sitten syksyn tullen viinipunaisiin. Mikäköhän on tämän vuoden väri ?


sisustus


Sisustuksessa itselleni ihan uusi juttu on ollut vihreä väri. Olen vierastanut sitä niin kauan kuin muistan, ja sitten ihan yhtäkkiä viime keväänä se löytyi kotoamme. Ehkä se alkoi jo viherkasvien paluusta ? Monia vuosia olin ilman viherkasveja ja niiden myötä taisin hieman ihastua vihreään ?


koti


Keväällä voimakkaat värit tulivat mustan ja pastellien rinnalle. Rakastuin kuvan kimonoon ja tälläkin hetkellä se riippuu makuuhuoneen komeron ovessa. Ihana ja upea printti, jota en kyllästy katsomaan. Tästä kimonosta en luovu varmaan koskaan. 


muoti

fashion


Yksi asu oli ihan pakko laittaa tähänkin postaukseen ja sille on syynsä. Teepparissa lukee nimittäin  "For some people fashion week lasts all year" ja siksi tämäkin blogi on olemassa. Vaikkaa ikää tulee lisää en lakkaa innostumasta kaikesta kauniista ja erityisesti kauniista vaatteista. Otan jokaisen uuden kauden vastaan yhtä innostuneena kuin vuosia sitten. Oma tyyli on selkitynyt ja tiedän mikä minulle sopii. Ihastelen toki muitakin tyylejä ja katumuoti sekä muotiviikot saavat minut melkein sekaisin ilosta. Blogin kautta olen päässyt kurkistamaan pressipävillä tulevien kausien trendeihin ennakkoon ja siitä olen valtavan onnellinen ja kiitollinen.



sisustus

koti


Kesä oli lämmin ja tuntui loputtomalta. Kuumuudesta johtuen en sisustanut kesällä mitenkään erityisesti, mutta uusi kesämatto meille tuli. Elloksen ihana vaaleanpunainen matto on herättänyt paljon ihastusta ja kyllä se on edelleen lattialla. Joten se siitä kesämatosta. Kukkia laitoin parvekkeelle ja sisälläkin niitä oli ainakin juhannuksena. Mitä sitä muuta kesäkoti tarvitsee ?


beauty


Kesällä myös meikki keveni ja Madaran CC voide oli todellinen löytö, jota käytin työ- ja kaupunkipäivinä.  Hellepäivinä iholle pääsi ACOn aurinkotuotteet. Nykysin yritän varjella ihoa auringolta, käytän aina suojakerrointa, en oleskele turhaan auringossa ja jos menen rannalle yritän istua varjossa ja suojaan pään hatulla.


kauneus

helsinki


Viime vuonna vietin vain lyhyen loman ja siitä syystä en ehtinyt / jaksanut / päässyt minnekkään lomamatkalle. Nuoret sen sijaan lomailivat ja matkailivat sitten senkin edestä. Ensi kesänä itsellänikin on pidempi loma ja joku matka olisi mukavaa vaihtelua. Viime kesän  viikon loma kului  kotikaupungissani Helsingissä; kahviloissa, retkillä ja rannoilla. Lyhyt, mutta aivan ihana aurinkoinen ja lämmin  loma.


helsinki

luonnonkosmetiikka


Kosmetiikkaa blogissa nähtiin monen moista. Tässä yksi suosikeistani eli Kora Organicsin kasvovoide, öljyinen silmänympärysvoide ja käsivoide. Pidän luonnonkosmetiikasta, koska on kiva tietää mitä iholleen laittaa. Ihan kokonaan en ole siihen siirtynyt, sillä ikääntyvälle iholle varsinkin talvisin tarvitsee tehokkaampia tuotteita. Kauneus aiheisia postauksia löydät tämän linkin takaa .


fashion

fashion


Lyhyestä lomasta huolimatta ehdin rannalle varsin usein. Kun kesä oli niin lämmin ja aurinkoinen oli kiva piipahtaa rannalla vapaapäivinä ja joskus jopa töiden jälkeen. Rannalla minulla oli  usein seurana kotona vielä asuva poikani. Pakkasimme korikassiin mukaan luettavaa, syötävää ja juotavaa ja kävelimme kotimme lähellä sijaitsevalle rannalle. Aika ihania kesämuistoja.


kesä

helsinki


Kesän loputtua kävin monissa blogitilaisuuksissa ja tapasin niin uusia kuin vanhoja tuttavuuksia. Yksi kivoin asia bloggaamisessa onkin, että pääsee näkemään ja kokemaan asioita, jotka ovat erilaisia kuin oma työ. Myös toisten bloggaajien tapaaminen on mukavaa, on yhteiset kiinnostuksen kohteet ja aina oppii jotain uutta.


sisustus


Syksyn tullen jatkettiin kukkateemalla niin pukeutumiseesa kuin sisustuksessakin. Olohuone sai uuden syksyisen ilmeen yhdellä tyynyllä. Ikean runsas ja tummanpuhuva kukkatyyny hurmasi minut täysin. Se on osa  joulusisustustamme ja keikkuu varmaan olohuoneessa kevääseen asti. Sisustus aiheiset postaukset löytyvät tästä linkistä. Niitä olisi tarkoitus tehdä tänä vuonna enemmän, sillä juuri nyt oman kodin laitto taas innostaa. 


ikea

helsinki


Syksyllä jatkettiin asukuvauksia ulkona ja käytiin yhdessä tyttärien kanssa monissa kahviloissa. Kuvaan mieluiten asut ulkona ja kivalla taustalla. Aina se ei valitettavasti ole mahdollista ja silloin asukuvia joutuu ottamaan kotona tai kodin lähellä. Bloggaaja kollegoiden kanssa teen joskus kuvauksia, siinä hankaluutena on aikataulut. Me kaikki aikuisbloggaajathan olemme harrastelijoita siinä mielessä, että meillä on se oikea työ blogin ulkopuolella, joka tuo leivän pöytään. 


helsinki
 kauneus


Yksi vuoden hauskimpia tilaisuuksia oli Lumenen Nordic Ageless tuotesarjan lanseuraustilaisuus, jonne oli kutsuttu iso liuta meitä hieman iäkkäämpiä bloggaajia. Ilta oli mitä mainioin; hyvää ruokaa ja juomaa sekä erityisen hyvää seuraa. Niin ja itse tuotekin on aivan ihana. 


valokuvaus


Talven tullen innostuin taas kuvaamaan niin ulkona kuin sisälläkin. Muutamia aivan ihania kuvia sain niin kävelylenkiltä kodin läheltä kuin jouluisesta Helsingistäkin. Kuvaaminen on aina niin hauskaa, mutta vaatii toki aikansa. Ensi vuonna olisi ihana hankkia joko uusi puhelin tai järkkärin lisäksi pikkukamera, joilla voisi kuvata myös ikäänkuin extempore. Nyt en aina viitsi ottaa järkkäriä mukaa ja niin jää paljon kivoja hetkiä taltioimatta. 


valokuvaus

winter


Talven tullen kaivoin esiin lämpöisiä sukkia, neuleita ja vaidoin kasvovoiteen kevyestä runsaampaan. Ympäri vuoden käytän ACOn Stay Soft Lipsiä ja erityisen hyvä se on talven viimojen kuivattamille huulille. Can't live without it. Hassua miten joistakin tuotteista tulee korvaamattomia. Omia suosikkeja onkin tarkoitus esitellä myös tämän vuoden aikana ja erityisesti juuri sellaisia, joita käytän vuodesta toiseen. Stay tuned. 


sisustus

joulu


Ja lopultakin vuoden loppu ja joulu. Jouluna tunnelmoitiin joulukotia, joulupaketteja, joulumekkoa ja vielä jouluteetä. Voi hyvänen aika. Luulisi, että olen ihan jouluhullu. Nautin toki joulusta ja kyllä on ihana tunnelmoida sitä jo vähän etukäteen, mutta oikeassa elämssä joulu kestää vain hetken ja itse korjaan joulukoristeet melko pian pois. Ehkäpä se jouluttaminen vain jotenkin tarttuu täällä blogi maailmassa. Ja onhan siitä aika helppo tehdä kivan näköisiä (joulu)postauksia. Kentis hankin tänä vuonna joulukuusen ja saan aikaiseksi vielä jouluisempia postauksia. Vai ärsyttääkö teitä kaikkien bloggaajien joulupostaukset ? 


english tea shop


Sellainen ja paljon muuta oli blogin vuosi 2018. Lisäsin tuonne sivupalkkiin ( näkyy internetversiossa ) taas arkiston. Sieltä voi selailla aikaisempien vuosien postauksia. Yläpalkista taas löytyy blogin haku, jonne voi kirjoitaa etsimänsä ja esille tulee haun mukaisia postauksia. Yläpalkissa on myös eri kategoriat eli muoti, kauneus, sisustus ja hyvinvointi. Nämä eivät siis näy käyttäessäsi mobiiliversiota vaan vaativat internetversion. 

Tälle vuodelle suunnitelmissa on jatkaa melko lailla samoilla linjoilla. Hyvinvointi ja liikunta aiheisia postauksia toivoisin voivani tehdä enemmän, se myös motivoisi itseäni liikkumaan. Samoin sisustuspostauksia on tarkoitus lisätä jonkin verran, mutta tyyli ja asut pysyvät jatkossakin ykkösenä. Olisi myös kiva kuulla mistä pidit viime vuonna blogissani ja mitä toivoisit lisää tälle vuodelle ? Oikein ihanaa ja onnellista alkanutta vuotta 2019 teille kaikille !


Share:

6 kommenttia

  1. Mä en oikeastaan lue sisustusblogeja, mutta tykkään tosi paljon sun sisustusjutuista ja fiiliskuvista, sekä asukuvista, meinaten mekoissa meillä on aika samanlainen maku. ;) Joten näitä saa olla enemmänkin.

    Oikein hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten kiva kuulla :) Ja erityisen hauskaa, että meillä on samanlainen mekkomaku.

      Ihanaa uutta vuotta sinullekin Jonna !

      Poista
  2. Kiva kooste ja minusta sinun linjasi on blogissa(kin) just sellainen, jossa on sopivassa suhteessa kaikkea kaunista.
    Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta, Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustavasta kommentistasi :)

      Ihanaa uutta vuotta myös sinulle Lady <3

      Poista
  3. Ihanaa alkanutta vuotta 2019 upea Sara!

    Blogisi on kaunis ja harmoninen kokonaisuus. Sinulta saan viimeisimmät muotivinkit tuotuna Maija Meikäläisen arkeen. Kiva samaistumispinta! Pidän sopivasta setistä muotia ja sisustusta.

    Haku- ja arkistotoiminnot ovat tervetullut lisä käytettävyyteen.

    VastaaPoista
  4. Kiitos samoin sinulle Tiina !

    Kiva kuulla, että blogistani löytyy inspiraatiota ja olet tyytyväinen sisältöön. Postailen kuitenkin aika paljon fiilis pohjalta, siitä mikä minua juuri nyt innostaa.

    Arkisto on kätevä, ja palvelee sekä uusia että vanhoja lukijoita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig