lauantai 3. marraskuuta 2018

WHAT I WORE

muoti

fashion


Tällä viikolla olen todennut olevani ehdottomasti hattu ihminen. Syksyssä / talvessa parasta onkin, että voi käyttää pipoja ja hattuja. Tämän hetken suosikkini on tuo kuvissa näkyvä H&M vuosia sitten ostettu villainen kipparilakki. Tämähän on tällä hetkellä ( ollut jo pari vuotta ) nuorten naisten suosikki ja välillä olen miettinyt olenko kenties liian vanha käyttämään tätä hattua. Ilokseni eilen ratikassa näin peräti kaksi itseäni huomattavasti vanhempaa naista pukeutuneena saman tyyliseen hattuun. 


marc jacobs

syysasu


Wool coat Marc by Marc Jacobs // cardigan Samuji // pants KappAhl * // white t-shirt Zara // shoes ECCO * // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * // socks Wolford * // hat H&M 


muoti

fashion


Pukeutumisessa ei pitäisi miettiä ikää, vaan pukeutua oman tyylinsä mukaisesti, mutta kyllä sitä välillä miettii voiko jotain tiettyä juttua käyttää, koska on jo keski-ikäinen. Oma tyyli on tärkeää, niin että viihtyy vaatteissaan ja ne ikään kuin sopivat omaan elämään. Kyllä tyyli myös kertoo jotain ihmisestä. Mietitkö ikää pukeutumisessa ? Leppoisaa lauantaita !


* Saatu blogin kautta 
Share:

2 kommenttia

  1. Kiva asu ja ihanat kuvat. Mukavaa viikonloppua sinulle Sara !

    - Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig