sunnuntai 25. marraskuuta 2018

PARTY TIME

fashion


Joulun aika on juhlan aika. On monia juhlia alkaen pikkujouluista aina uuden vuoden juhlintaan asti. Itse olen hurjan huono juhlija, ja usein valitsen juhlien sijaan rauhallisen koti-illan. Rakastan kuitenkin pukeutua juhliin ja siksi pukeudun ainakin aatto-iltana vähän juhlavammin. 


beauty


Kuvissa vähän inspoa siitä mika on oma kauden juhla-asuni. Usein pukeudun juhliin yksinkertaisesti ja mukavasti mustaan. Viime vuoden joulumekko oli kuitenkin punainen paljettimekko, tänä vuonna astetta rauhallisempi viininpunainen KappAhlin * pitsimekko. Mekko on unelmankevyt, hieman joustava ja todella mukava päällä. Tätä mekkoa voisi käyttää myös arkena bleiserin ja nilkkureiden kanssa.


fashion


Juhlaan kuuluu tietysti asun lisäksi myös juhlavat asusteet. Pitsimekko ei minusta koruja kaipaa, mutta juhlavampi laukku kruunaa asun. Oma juhlalaukkuni on vuosia vanha Miu Miun clutch, jota toki voi käyttää myös arkisin. Ihaninta tässä laukussa on suloinen vaaleanpunainen vuori.


fashion


Kuvissa mukana myös yksi tämän syksyn ja varsinkin tähän asuun sopiva huulipuna suosikki. Tämä on yllättäen noussut omaksi suosikikseni, sillä puna levittyy hyvin ja siinä on  täydellinen hieman kiiltävä ja peittävä väri, eikä maksa paljon. Tämä huulipuna löytyy Lidlistä ja on heidän omaa Cien * meikkisarjaansa. Sävy on numero 12 Berry Passion.


lidl


Onko teillä paljon juhlia joulun aikaan ? Entä miten pukeudut niihin ? Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta



Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig