torstai 4. lokakuuta 2018

VAALEANPUNAISESSA TAKISSA KALLIOSSA

muoti

kallio


Otsikko on tosi outo, tiedän sen. Mutta joskus ei vaan keksi osuvaa ja kuvaahan tuo otsikko kuitenkin tätä postausta eli kävin tänään vaaleanpunaisessa takissa Kalliossa. Sinänsä siinä ei ole mitään ihmeellistä, en jostain syystä kuitenkaan usein käy Kalliossa, vaikka sinne ei ole meiltä pitkä matka ja siellä on oikeasti todella kivoja kahviloita ja ravintoloita.


muoti

fashion


Wool coat KappAhl * // merino wool knit Acne Studios // jeans Won Hundred // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * // wool scarf Isabel Marant // leather ankle boots Zara 


kallio

kallio


Syy Kaliossa vierailuun tänä aamuna oli  suklaapressi, joka järjestettiin  Harju 8. Paikka on saanut paljon kehuja ja siellä olikin aivan ihana aamiainen tarjolla. Mistä suklaasta on kyse, se selviää kurkkaamalla @sarasblogi stories. Aamu tosiaan alkoi ihanasti, mutta kotiin mennessä menin vahingossa väärään ratikkaan ja jouduin hyppäämään siitä pois kesken matkan sekä vaihtamaan pysäkkiä. Ehkä kannnattaisi käydä useammin Kalliossa, niin osaisi kotiinkin.


muoti

kallio


Tänään oli myös ekaa kertaa päällä villakangastakki sekä sen alla merinovillainen neule. Siitä huolimatta palelin, koska minulla ei ollut pipoa eikä käsineitä. Mereltä nimittäin puhalsi armoton kylmä viima ja auringonpaisteesta huolimatta aamu oli super kylmä. Voi apua. Kuvat minusta kylmässä tuulessa nappasi ystävällisesti Beach house kitchen / Heli. Onko joku muukin kauhuissaan tästä yhtäkkisestä kylmyydestä ? Tunnelmallista torstaita !


* Saatu blogin kautta

Share:

4 kommenttia

  1. Sopii sulle ihan todella ihanasti tuo malli ja tää väri! Oon seurannut Suomen lämpötilojen vaihtelua täältä Englannista käsin ja ärsyttää täällä kuunnella kun ihmiset valittaa miten on kylmä ja lämpöä on melkeen joka pv sellasen +14 :D Siinä sitten suomalaisena huutelet että joo tää on joskus meidän kesäsää...

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hanna :) Voin vain kuvitella ;) Helsingissä usein kylmä merituuli on se joka saa ilman tuntumaan sietämättömän kolealta.

      Poista
  2. Kiva takki ja neule!
    Pipo, sormikkaat ja kaulahuivi - ne on pakolliset - ainakin tällaiselle vilukissalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helen :) Perjantain jälkeen otinkin pipot ja sormikkaat esille ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig