lauantai 29. syyskuuta 2018

#LETSSHAKEITUP

fashion

esmara by heidi klum


Olen ihan rakastunut vaatekaappiini hiipineeseen uuteen väriin. Kuvissa näkyvä viininpunainen / luumunpunainen neule ja nilkkurit vilahtivatkin jo sekä täällä blogissa että instassa ja ne ovat maanantaina 1.10 Lidlin myyntiin tulevasta Fashion Week -Esmara by Heidi Klum mallistosta. Koko mallisto on tyylikäs ja sisältää kivoja käyttövaatteita syksyyn. 


lidl fashion week

esmara by heidi klum


Coat Mango // side striped pants KappAhl * // knit and suede ankle boots Esmara by Heidi Klum *


lidl

fashion


Asun takki on Mangosta, ostettu joskus viisi vuotta sitten. Se on välikausitakkini, jota käytän aina syksyisin ja keväisin, kun on jo vähän viileää, muttei vielä oikeasti kylmä. Tykkään takin hieman istuvasta mallista, muut takkini ovat melko väljiä malliltaan sekä noista kultanapeista. Housut puolestaa sain viime vuonna KappAhlilta ja ne olivat viime talven lempparit. Nyt niihin on sitten mustien villisten vaihtoehto eli tuo uusi neule.


muoti

lidl fashion week


Neuleen ja nilkkureiden kanssa on pari muutakin asu komboa suunniteltuna, toivottavasti kuvien aurinkoiset ilmat vielä jatkuvat tovin, jotta pääsen niitä käyttämään. Ja katsokaa miten kuvissa on vielä vihreää. Joka vuosi hämmästyn sitä kuinka syyskuu ei oikeasti olekaan keltainen ja punainen vaan ihan vihreä. Mielikuvissani ajattelen, että lehdet kellastuvat syyskuussa, mutta se onkin vasta lokakuu. Leppoisaa lauantai-iltaa !

* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

  1. Tosi kiva asu! Olen itsekin yllättynyt - ja ihastunut - tähän uuteen mallistoon. Se on kaupallinen ja trendikkään klassinen. Uskon, että se myydään hetkessä loppuun.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit :) Tämä mallisto on ehkä eniten mieleeni, juuri tuon klassisuuden vuoksi, näitä on helppo yhdistää. Varmasti myydään loppuun :)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. Kaunis väri ja omasta kaapista löytyykin tuon sävyinen pusero. Pitääkin kaivaa se tuolta esiin. Löysin tänne blogiisi Hanneleen blogin kautta. Jäin lukijaksi, kun tykkään saada ideoita pukeutumiseen näin blogeista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on tosiaan kaunis ja niin syksyyn sopiva. Voi, miten mukavaa että löysit tänne ja tervetuloa lukijaksi :)

      Poista
  3. Tosi hyvältä näyttää ja tuo viininpunainen sopii sulle täydellisesti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig