tiistai 24. heinäkuuta 2018

HELLEPÄIVÄN ASU

kesäasu

kesäasu


Voi mikä ihana kesä meillä onkaan ! Kuumat kesäpäivät jatkuvat, eikä loppua näy. Yleensä käytän helteellä kevyitä mekkoja, mutta viime päivinä olen pukeutunt myös shortseihin. Valitettavasti niitä ei kovin monia itseltäni löydy vaatekaapista, mutta nämä Esmara by Heidi Klumin shortsit ovat kyllä aika ihanat. Tykkään tuosta printistä ja koristenauhasta lahkeissa, nämä ovat myös ihan super mukavat. Sellaiset joissa viihtyy koko päivän.


kesäkassi


Tuota Elloksen korikassia olen käyttänyt viime viikkoina melkein koko ajan. Se kun tuo asuun kuin asuun kesäisen fiiliksen. Kassissa on vuori, sivutasku ja vetoketju, jolla kassin saa tarvittaessa kiinni. Vähän liian myöhään havahduin tänä kesänä siihen, ettei itselläni oikein ole mukavia matalia sandaaleita. Sellaisia, joissa olisi mukava kävellä ja joita voisi pitää niin mekon kuin housujen kanssakin. Helteistä johtuen en ole jaksanut niitä lähetä kauppaan etsimään, eikä netistäkään ole oikein tuntunut sopivia löytyvän.


kesäasu

kesäasu


Shirt KappAhl * // shorts Esmara by Heidi Klum * // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * // basket bag Ellos * // sneakers Adidas 

Miten sinä pukeudut helteellä ? Ihanaa ja aurinkoista viikon jatkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

  1. Ihanan rento asu. Mä tykkään käyttää paljon mekkoja, niissä kiertää ilma hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekot on munkin lemppareita. Tää on yritys ruskettaa jalat ;)

      Poista
  2. Paitis ja shortsit toimivat aina!
    Olemme olleet mökillä aika paljon ja täällä päällä on jotain ilmavaa ja kevyttä. Mutta kun lähden tontilta, suosikkiasukseni on muodostunut nyt lyhentämäni pellavahousut ja valkoinen todella ohut hihaton polvipituinen mekko. Kirjoitin niistä juuri blogiinkin. Olen ihan äimistynyt, sillä ne on olleet pitkään, siis vuosia, kaapissa, kun en ole syttynyt niille. Nyt tuunasin housut ja vähän liian läpinäkyvä mekko on kuin tehty niiden kanssa. Olipas pitkä sepustus, mutta olen niin innostunut niistä :o)
    Aurinkoa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Sinunkin helleasusi kuulostaa ihanalta. Helteillä voi pukeutua rennommin, ainakin jos on lomalla.

      Ihanaa kesän jatkoa sinulle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig