tiistai 26. kesäkuuta 2018

#LETSLOVESUMMER

esmara by heidi klum

esmara by heidi klum


Torstaina saapuu Lidlin myymälöihin taas Heidi Klumin suunnittelemia vaatteita. Tällä kertaa teemana on Lets love summer ja mallisto on vähän hipahtava ja festarityylinen. Mallistossa on niin kimonoita, mekkoja, paitoja, haalari kuin shortsejakin. Niin ja hinnat ovat tietenkin ihan super edulliset.


esmara by heidi klum


Kuvassa ylläni on kimono johon itse ihastuin. Hintaa tuolla on vajaat 18 euroa. Mielestäni malliston värimaailma on kaunis, mustaa ja valkoista sekä hieman murrettuja sävyjä. Näitä on helppo yhdistellä muihin vaatteisiin.


esmara by heidi klum

esmara by heidi klum


Ihastuin myös noihin kuvan shortseihin, jotka ovat jo päässeet käyttöön kotona. Rannalle mennessä ne voi sujauttaa uikkarin päälle ja kun asuun lisää vielä kimonon, on kesän beach look valmis. Yllätyin muuten näiden vaatteiden työn laadusta, esimerkiksi tuo mustakuviollinen kimono on älyttömän laadukkaasti viimeistelty. Helman hapsuja ei ole leikattu kimonon kankaasta vaan helmaan on ommeltu erillinen hapsunauha. 


esmara by heidi klum

esmara by heidi klum


Nämä ihanuudet siis tosiaan tulevat myyntiin useimmissa Lidlin myymälöissä ympäri Suomen torstaina 28.6. Naisten vaatteiden lisäksi myyntiin tulee muutamia samantyylisiä juttuja tytöille. Aiotko käydä katsomassa #letslovesummer mallistoa ? Oletko ostanut joskus Lidlistä vaatteita ? Tunnelmallista tiistaita !
Share:

4 kommenttia

  1. En ole ostanut Lidlistä vaatteita enkä muista edes milloin olisin viimeksi Lidlissä käynyt. Kivoilta nuo kuitenkin näyttävät. Taitavat mennä kuitenkin vauhdilla :) Missähän nuo vaatteet on tehty? Onko kampanjoissa ollut mainintaa malliston eettisyydestä, tiedätkö?
    Mukavaa kesäpäivää kivassa kimonossasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menevät nopeasti, näitähän on vaan rajallinen määrä. Kimono on tehty Kampodzassa. En ole ehtinyt Lidlin sivuille, mutta tuskin eettisyydestä on mitään mainintaa. Presseissä eettisyydestä harvoin puhutaan, ellei se varsinaiseti kuulu brändin imagoon.

      Poista
  2. No onpas kiva kimono, just hyvä kesään. Pitää katsoa jos saisi jonkun noista käsiinsä. Kokoelma itsessään on tosi nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimono on kyllä ihana. Nämä näyttää ihan festari vaatteilta ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig