sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

SOMETHING BLUE

second female

villatakki


Tänä keväänä olen rakastunut uudestaan väreihin. Itselleni sopivat parhaiten vaaleat pastellisävyt ja ehkä se punainenkin, josta innostuin jo viime vuoden puolella. Kuvien neuletakki * onkin jo näkynyt täällä blogissa ja sen on Second Femalen samoin kuin kuvin hurmaava kevätmekko. Second Femalea myy Helsingissä Fredalla Dots, josta löytyy myös ihania sisustusjuttuja.


kietaisumekko


Second Femalen mekossa * ihastuttaa herkkäkuvio, kietaisumalli sekä pitkät hihat. Aika täydellien juuri nyt ja neuletakin kanssa olenkin jo käyttänyt mekkoa. Kuvausta varten laitoin jalkaan nuo Zaran söpöt kevätkenkäni, mutta oikeasti olen käyttänyt tätä asua nilkkureiden kanssa. Nyt kyllä tuntuu etten niitä enää jalkaani laita ennen syksyä.


second female

kietaisumekko


Ihan kohta lähden taidemuseoon. Saa nähdä mitä muuta päivän ohjelmaan tulee kuulumaan. Varmasti ainakin kahvilakäynti, kenties kiertelen myös vähän kaupoissa.Millaisia suunnitelmia sinulla on sunnuntaille ? Suloista sunnuntaita !

Muistithan osallistua Ray-Ban Aviator aurinkolasejen arvontaan blogissani ? Arvota aikaa on vielä tämä päivä ja tästä linkistä pääset mukaan !


* Saatu blogin kautta



Share:

6 kommenttia

  1. Mekko on aivan upea ja sopii sinulle tosi hyvin! Taidan itsekin heittää nilkkurit pois odottamaan ensi syksyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara :) Tykkään mallista ja väristä erityisesti. Talven ja syksyn aikana nilkkureita joutuu käyttämään niin paljon, että olen jo valmis niistä luopumaan. Samasta syystä en ole ollut innostunut kesänilkkureista, vaikka kukkamekon ja farkkutakin kanssa näyttäisi kivalta.

      Poista
  2. Todella kaunis ja naisellinen mekko, tuollainen on ollut itselläkin hakusessa, mutta vielä ei ole osunut kohdalle. Sopii sulle tosi kivasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mekko on aivan ihana, tulee olemaan kovassa käytössä kunhan ilmat lämpenevät :)

      Poista
  3. Vaaleansininen korostaa silmiesi sinisyyttä upeasti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig