tiistai 6. maaliskuuta 2018

UUSI KENKÄMERKKI AGNES CECILIA ELLOKSELLA

ellos

ellos

ellos


Viime viikolla ehdin piipahtamaan useammassakin pressissä. Tilaisuudet on yleensä tosi kivoja; vastapainoa omalle työlle, tapaa blogituttuja ja tietysti tutustuu uutuustuotteisiin ennen kuluttajia. Postauksen kuvat ovat valoisasta Gallegia Helsinki Contemporarystä, jossa meille esiteltiin Elloksen uusi kenkäbrändi Agnes Cecilia Atelier aamiaisen ohella. Brändin kaikki kengät ovat nahkaa ja mallistoon kuuluu myös muutama laukku. Nähtyäni kengät olen entistä varmempi. että tarvitsen kevääksi punaiset tai vaaleanpunaiset kengät. Hyvästi ikuinen musta.


ellos




ellos

ellos


Lisäksi esillä oli niinikään Elloksen Iconic essentials teeman vaatteita; raikkaita, kaudesta toiseen muodissa olevia nahkatakkeja, t-paitoja, farkkuja, housuja, mekkoja ja hameita. Perusjuttuja, jotka eivät mene muodista pois ja jotka kuuluvat joka naisen vaatekaappiin. 


ellos


Punaisten kenkien lisäksi haaveilen juuri nyt valkoisesta teepparista, jossa on printtiteksti punaisella. Niin ja tietysti siitä, että saa vetäistä nahtatakin ja farkut ylleen sekä sujauttaa jalkaan ( punaiset ) kevätkengät paljain nilkoin. Mistä näitä haaveita oikein tulee ? Haaveiletko jo kevätkengistä ? Tunnelmallista talvista tiistaitain jatkoa !

* Mainoslinkkejä
Share:

6 kommenttia

  1. Punainen yksityiskohta - on se sitten laukku tai kengät - on oikein piristävä. Se saa asun ihan uudelle tasolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä. Miten ihmeessä olen vältellyt punaista, sehän on niin kaunis väri ja täydellien myös mustan seuraksi.

      Poista
  2. Uuh, ihania kenkiä! Kyllä haaveilen jo keväästä ja kevätkengistä! En itse ehtinyt tuonne Elloksen lanseeraukseen, mikä harmitti, mutta onneksi pääsen fiilikseen tän postauksen myötä. Ja oli superkivaa nähdä sua siellä Acon tilaisuudessa perjantaina!
    http://cincinbymiamalmi.blogspot.fi/2018/03/acon-uudet-aurinkotuotteet-arvonta_4.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kengät oli kyllä ihanania. Haaveilen täällä punaisista tai vähintään vaaleanpunaisista kengistä ;) Tilaisuus oli oikein mukava, harmi ettet päässyt paikalle. Hih, perjantai Acon tilaisuudessa oli kyllä huippukiva, kiitos vielä kivasta seurasta :D

      Poista
  3. Noi oli ihania kenkiä! Haluan noi, missä on tupsut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on todella ihania. Tupsukengät on makeet, mutta tykkään myös noista punaisista slip on ja loafareista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig