lauantai 3. helmikuuta 2018

PITKÄ RAITAPAITA

kevätmuoti

kevätmuoti


Olen ihan rakastunut tähän KappAhlin kevään ensimmäisen LIMITED EDITION malliston pitkään raitapaitaan. LIMITED EDITION mallistoa saa verkkokaupasta ja valituista myymälöistä rajoitetun ajan. Jos rakastat raitoja kannattaa ehdottomasti kurkata tämä mallisto. Pitkä raitapaita on oma suosikkini, mutta mallistossa on paljon muitakin kivoja juttuja.


kellot

kappahl limited edition stripes


Long stripes shirt KappAhl Limited Edition Stripes * // black cropped jeans ( DIY ) KappAhl * // suede heels Pura López // socks Wolford * // watch Cluse


kappahl limited edition stripes

kappahl limited edition stripes


Kuvien farkut on muuten myös KappAhlin, mallin nimeä en muista, mutta tulevat korkealle vyötärölle ja ovat ihanan pehmeät ja mukavat jalassa. Lahkeen olen ihan itse leikannut lyhyiksi, koska tykkään farkuista kaikkein eniten vähän vajaalahkeisina. Pitkin talvea olen katsellut Sock bootseja ja kyllä nyt viimeistään näitä kuvia katsellessa tekisi mieli ostaa sellaiset. Nilkkasukat ja korot näyttää kuvissa ihan saappailta, muttei niillä toki ulos näillä keleillä mennä.

Helsingissä ja varmaan koko maassa paukkuu nyt pakkaset, joten voimme vain haaveilla keveillä asuilla kuljeskelusta. Vielä täytyy hetki malttaa ennen kuin kevät tulee. No, talvikin on hauskaa, kun muistaa pukeutua lämpimästi. Leppoisaa lauantai-iltaa !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Ihana paita! Mustavalkoiset pystyraidat ovat tyylikkäitä ja pidän myös siitä, että "raidallisuus" jatkaa edelleen kevään muodissa. Myös tuo kiristynauha tekee paidasta naisellisen kauniin.

    Sukkasaappaat on jännä juttu! Mutta hyvin voi nilkkasukilla ja korkkareilla myös luoda sellaiset.

    Aurinkoista sunnuntaita Sara :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidat on niin mun lemppareita, niitä on useita vaatekaapissani. Tämä paita on hauska juuri tuon pituuden, kiristysnauhojen ja hihansuiden vuoksi.

      No, kyllä :) Ensin vähän vierastin niitä, saa nähdä löytyykö jostain sopivat.

      Kiitos samoin sinulle Marjo !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig