maanantai 26. helmikuuta 2018

BLUE MONDAY

dante6


Onneksi pakkanen on vasta kiristymässä ja saatoin tänään pukeutua uuteen blogin kautta saamaani raitapaitaan. Kepeän kevyt raidallinen kevätpaita on hollantilaisen Dante6 mallistosta ja tulee maalikuussa myyntiin Dotsiin.  Paidassa ihaninta on väri, tykkään tuosta hieman haalistuneen tummansinisestä sävystä todella paljon ja sattumalta omasta kaapista löytyi siihen täydellisesti sopivat farkut. 


raitapaita


Dante6 paidassa * on muitakin kivoja yksityikohtia; piilonapitus ( joka aina tekee vaatteesta huolitellun näköisen ), yksi kultainen nappi kauluksessa sekä nuo hauskat nauhat hihoissa. Nauhat voi solmia myös rusetille, mutta itse pidin niitä auki, sillä minusta ne heiluvat ihanasti liikkeen mukana ja tekevät paidasta vähän särmikkäämmän.


dante6 bluse, makiash nailpolish


Blogiani pidempään lukeneet muistavat ihastukseni myös sinisiin kynsilakkoihin. Niitä minulla on useiden pullojen kokelma, ja nämä kaksi Makiashin * sävyä ovat tämän hetken suosikit. Ja koska tänään asuna oli sinistä, lakkasin kynnetkin samalla sävyllä. Sininen on kaunis kevätväri ja sopii varsinkin näin kevättalvella, ulkonakin on kauniita sinisiä sävyjä valojen luodessa varjoja lumeen.


dante6, dots



Asukuviakin tästä suloisesta Danten6 raitapaidasta tulossa myöhemmin tällä viikolla. Kerrankin muuten on sellainen tilanne, että asukuvia on muistikortilla tai koneella useampi odottamassa julkaisua. Se on viime viikon loman ja lisääntyneen valon ansiota. Koko olo on jotenkin niin kepeän kevyt, kun talven pahin pimeys on ohi. Aurinkoista viikkoa !

* Saatu blogin kautta



Share:

10 kommenttia

  1. Kivan näköinen toi paita! Sininen sopii jotenkin tosi hyvin kevääseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on aika ihana <3 Niin samaa mieltä, jotain sinistä pitää aina olla keväällä.

      Poista
  2. Tämä lisääntynyt valo tekee kyllä niin hyvää mielelle! On kiva odottaa niitä asukuviasi. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin iloinen kaikesta tästä auringonpaisteesta ettei edes pakkanen haittaa ( tai no ihan vähän ). Asukuvia tulossa, ovat tosin vielä muistikortilla ;)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiito Sari <3 Paita on kyllä ihana, harmi että ulkona paukkuu pakkanen ja tänään piti ylle laittaa jotain ihan muuta.

      Poista
  4. Tosi ihana paita. En oli aiemmin pitänyt sinisestä väristä, mutta minulla on nykyään harmaat hiukset ja niiden kanssa vain sininen sopii todella hyvin.t. Maritta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen ja harmaa onkin kaunis yhdistelmä. Sininen jotenkin niin sopii meille suomalaisille.

      Poista
  5. Mä niin rakastan sinivalkoisia paitapuseroita, se on varma kevään merkki <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig