lauantai 20. tammikuuta 2018

MINIKASVIT




Viime vuoden aikana innostuin taas uudestaan viherkasveista ja viikonloppun kukkakimput ovat saaneet usein jäädä kauppaan. Kuvien ihanat minikasvit ovat Plantagenista, jossa kävin äitini kanssa viime viikolla. Plantageniin oli tullut ihan mielettömästi kaikkia ihania viherkasveja monen kokoisina. Jos haaveilet viidakosta  ( tai vain yhdestä pienestä viherkasvista ) kotona suosittelen suuntaamaan sinne. Itse käyn usein ihan vaan katselemassakin mitä uutta on tullut, sillä Kampin keskuksen myymälä on niin kätevällä paikalla myös autottomalle.





Kasveja lukuunottamatta mitään uutta ei ole sisustuksessa kotonamme tapahtunut. Tälle vuodelle on suunniteltu muutama juttu, ei kuitenkaan remonttia vaan pari tarpeellista hankintaa. Eteiseen olisi tarkoitus vihdoin ja viimein ostaa kenkätelineet, jos vain löydän sellaiset jotka miellyttävät, sekä pieni kapea pöytä/hyllykkö. Eteisen viimeistelyn lisäksi tarvitsen omaan makuuhuoneeseeni myös kapean ja keveän työpöydän, muutaman uuden lampunvarjostimen olohuoneeseen sekä ainakin kaksi tuolia ruokapöydän ympärille. 




Ruokapöydälle on unohtunut joulun kynttilät, kaunis musta kynttelikkö on blogin kautta saatu ja se on Hemtexin. Iittalan valkoisella tarjoiluvadilla ( jonka olen muuten ostanut ekaan omaan kotiin, joskus kauan sitten ) on esillä erilaisia teetä. Musta pienet kipot, joissa minikasvit majailevat ovat tädiltäni saadut. Valkoiset tuolit ovat Galligarisin ja musta pöytä pukkijaloilla on Ikeasta. 
Onko sinulla sisustushaaveita tälle vuodelle ? Leppoisaa lauantai-iltaa !


Share:

6 kommenttia

  1. Ompa kivoja nuo minikasvit, niitä voisi lisätä omankin kodin sisustukseen. ❤️ kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minikasvit on hurjan söpöjä, sopivat niin moneen paikaan. Niitä tosiaan oli monenlaisia.

      Poista
  2. Mä olen tappanut noita minikasvejakin jo vaikka kuinka monta, luovutin niiden kanssa jo vuosia sitten. Ainoa kukka mikä säilyy elävänä mulla viikon on leikkokukka. :D Harmittaa, koska oma mummoni oli kunnon viherpeukalo ja meillä oli kotona valtavasti kukkia niin ulkona, sisällä kuin kuistillakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. Leikkokukathan on kauniita, niitä voi ostaa aina erilaisia vuodenaikojen mukaan.

      Mulla kasvit menestyy sitä paremmin mitä vähemmän hoidan niitä. Tai siis en hoida niitä usein, vain silloin tällöin. Se näköjään riittää niille :)

      Poista
  3. Viherkasvit ja leikkokukat luovat ihanaa tunnelmaa kotiin. Meillä on aika paljon viherkasveja, enemmänkin hankkisin, mutta jo nyt tila alkaa olla tiukilla. Liika on liikaa niissäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samaa mieltä. Kasvit ovat ihania, mutta ei niitäkään voi ylenmäärin olla.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig