lauantai 27. tammikuuta 2018

LYHYT TOPPATAKKI





Muhkea neule on talven paras vaate, näiden kuvien luonnonvalkoinen patenttineule jää kuitenkin turhan usein kaappiin, sillä se on todella lämmin. Neuleen olen itse neulonut Novitan langasta pari vuotta sitten. Nyt olen jo pidempään etsinyt lankoja uuteen neuleeseen, mutten vielä löytänyt sitä oikeaa sävyä. On muuten vaikeaa etsiä lankoja nykysin, niitä on myynnissä enää harvassa paikassa. 





Puffer jacket  Burberry // wool knit Handmade by me // wool pants Acne Studios // leather ankle boots Zara 










Kuvien muhkea ja lämmin untuvatoppis on miesten malliston. Se löytyi eteisen vaatekaapista, on siis poikani ja hän ei sitä enää käytä, joten päätin ottaa sen käyttöön, nythän kaikki oversize on trendikästä. Acnen villakangashousut ovat muutaman vuoden takaien alennusmyynti bongaus ja kun nekin ovat tosi lämpöiset ei todellakaan tarvinut tällä asulla palella.

Toivottavasti saamme vielä talvisia ilmoja, nythän täällä taas on vesikelit. Ainainen vesisade kyllä ärsyttää. Aamupuuro odottaa ja sen jälkeen suuntaan salille tekemään jalkatreeniä. Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu ?  Leppoisaa lauantaita !


Share:

4 kommenttia

  1. En meinannut tunnistaa, että se olit sinä : ) Samahan tuo tyylisi on, mutta jokin kiva uusi twisti. Vaaleanpunainen pipokuva pari postausta sitten oli aivan ihana. Täällä podetaan vuosisadan kamalinta flunssaa. Ei ole auttaneet avannot, inkivääri, postiviivinen ajattelu tai mikään. Vääntäydyn tästä nyt kuitenkin äänestämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hauskaa :D Ehkä tuo vaalea takki ja vielä lyhyenä oli niin erilainen ? Minullahan on monet takit pitkää mallia.

      Kuulostaa todella ikävältä. Meilläkin on kuopus ollut kovassa nuhassa ja ensi viikolla alkaa koeviikko !!! Itse olen lähinnä ollut muuten vain väsynyt, mutta vääntäydyin minäkin äänestämään.

      Parane pian !

      Poista
  2. Kiva asu ja varmasti lämmin :)

    -Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig