maanantai 25. joulukuuta 2017

JOULUMEKKOSSA




Mukava ja rauhallinen aatto-ilta perheen parissa on takana, mutta onneksi joulun vietto jatkuu vielä. Kuulun niihin joiden mielestä jouluna ja muinakin pyhinä on ihana pukeutua paremmin, vaikka toki kannatan myös rentoa oloasussa kotoilua. Aaton asuni oli hieman poikkeuksellinen itselleni kuten näette, lasten iloksi ja kauhuksi ( kuopus oli aivan järkyttynyt ) pukeudin KappAhlilta saamaani joulunpunaiseen paljettimekkoon. Itse olen aivan rakastunut tähän punaiseen paljetti unelmaan. Mekko on muuten tosi mukava päällä väljän mallinsa ansiosta, pituus on itselleni juuri sopiva ( koko S ) ja hihat ovat mukavan mittaiset talvikäyttöön. Mekossa on myös vuori. Mekolla voi juhlia samantien myös uuden vuoden karkelot.





Aattona tosiaan käytiin syömässä äidin luona, myöhemmin illalla availtiin paketteja kynttilän valossa ja katsottiin Piin elämä telkkarista. Tänään aion olla oloasussa koko päivän, lukea lahjaksi saamaani kirjaa, syödä hyvin, napostella suklaata ja pysytellä aurinkoisesta säästä huolimatta koko päivän kotona. Ihanaa. Rentoa joulupäivää !





Dress KappAhl * // tights Wolford * // suede heels Pura López

* Saatu blogin kautta
Share:

10 kommenttia

  1. Upeat sääresi pääsevät oikeuksiin tuossa mekossa! Mekko on juuri sopiva talven juhlahetkiin. Hyvää joulun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mekon väri on kyllä talven juhliin sopiva.

      Mukavaa joulun jatkoa sinullekin !

      Poista
  2. Upea mekko, ihan täydellinen jouluun! <3

    VastaaPoista
  3. Upeasti sopii sulle punainen <3

    - Katja

    VastaaPoista
  4. Vau, sulle sopii täydellisesti punainen. Pyörittelin tätä mekkoa jossain vaiheessa vaaterekissä, koska rakastan niin punaista ja paljetteja ei koskaan naisella voi olla liikaa.Ihanaa uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju <3 Yllätin itseni ihastumalla tähän mekkoon, tästä vuodesta saattaa tulla värikkäämpi ;)

      Poista
  5. Ihan mielettömän hyvin sopii sulla ja mitkä sääret. <3 Tykkään niin tästä mekosta ja senhän jo enteili ne omistamani punaiset paljetti Uggit. <3 Ihanaa uutta vuotta Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Mekkohan on ihan mieletön; väri, paljetit ja mallikin on mukava. Sun paljetti Uggit onkin tosi makeet :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig