lauantai 4. marraskuuta 2017

WEEKEND



Viikon alussa kuvittelin ehtiväni tekemään ainakin pari postausta viikon aikana. No, kuten huomaatte kävi ihan toisin. Kiire viikolla ei ollut mikään hirmuinen, mutta jotenkin en vaan ehtinyt kuvata yhtään mitään ja ilman kuvia postaukset nyt ei vaan yhtään sovi blogini linjaan. 

Onneksi on kuitenkin taas viikonloppu ja aurinkonkin välillä kurkistelee pilvien takaa. Se taas tietää kuvaushommia. Ihan kohta lähdetään tyttären kanssa pitkälle kävelylenkille. Rakastan kävelylenkkejä syksyn kuulaassa säässä, mieli ja keho virkistyy kummasti raikkaassa ulko-ilmassa.

Viikonloppuisin ( ainakin joskus ) on hyvä pysähtyä ja tehdä asioita ihan rauhassa. Aina ei tarvitse suorittaa. Omiin rauhallisiin viikonloppuihin kuuluu aina yksi päivä meikittä, kasvojen kuorinta ja naamio hyvin puhdistetulle iholle. Mia Höytön Kaunis puhdistusgeeli on oma lemppari ja käytössä tälläkin hetkellä.

Koti viikonloppuina pukeudun verkkareihin, paksuun muhkeaan neuletakkiin ja tohveleihin. Olen ihan rakastunut noihin Crocsin farkunsinisiin karvavuorisiin sisätohveleihin. Eikö olekin söpöt ? Rentoa viikonloppua kamut !


* Crocsit saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

  1. Hyvää Pyhäinpäivän iltaa, Sara!
    Ja nyt on pakko alkaa etsiskelemään noita tohveleita. Ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi uskonut ihastuvani Crocseihin, mutta nämä on aivan mahtavat; söpöt ja lämpöiset :)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. Noi Crocksin tohvelit ovat sitten todella ihanat, pehmoiset. Elämää ei pidä suorittaa vaan antaa välillä soljua virran mukana. Rentoa viikonloppua ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on niin mukavat ja lämpöiset :)
      Olet niin oikeassa, ihanaa viikonloppua sinullekkin !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig