sunnuntai 19. marraskuuta 2017

SUNDAYS



Ulkona on kurjaakin kurjempi ilma, joten taidanpa pysytellä sisätiloissa tämä(kin) sunnuntain. Tässä voisi jo vaipua epätoivoon, päivä toisensa jälkeen sadetta, tuulta ja pimeyttä. Ei auta muu kuin keksiä jotain kivaa tekemistä kotona; juoda kuppi kuumaa teetä ja uppoutua Porterin talvinumeroon, joka on jo ihan liian kauan odottanut yöpöydällä lukemista.

Varmasti aikaa jää myös kasvohoitoon ja illalla levitän taas kasvoilleni uusimman suosikkini eli Acon Renewing Face Oilin. Käytän aina öljyä yövoiteen sijaan ja jos tuote ei ole liian öljyinen, niin talvisin myös päivävoiteen alla tai siihen sekoitettuna. 

Tänä syksynä olen ihastunut kuopuksen tavoin myös tuohon EOS pallukkamaiseen huulirasvaan. On kuulkaa kätevä meikkipussissa, sillä tuo pallukka löytyy sieltä helposti. Plussaa myös helppokäyttöisyydesta, keveydestä ja ihanista tuoksuista.

Babyliss hiusdonitseja käytän päivittäin, yksi on aina mukana siltä varalta, että haluan sipaista hiukseni kiinni. Hiusdonitsit olivat muodissa nuoruudessani, miksi ihmeessä ne hävisivät välillä käytöstä, sillä tämän kätevämpää ei ole ? Näppärä ompelee hiusdonitseja itsekin. 

Eilen venyttelin koko kehon viime viikkoisen jumpan jäljiltä ja nyt olo on taas normaali. Tänään oli tarkoitus lähteä pitkälle lenkille, mutta tuo sateinen ilma ei oikein houkuttele. Katsotaan miten käy. 

Oman itsensä hemmottelun lisäksi aioin tietenkin tehdä normaaleja sunnuntai juttua eli hyvää ruokaa, pestä pyykkiä ja silittää  sekä valmistautua ensi viikkoon. Ja illalla on kenties aikaa katsoa telkkaria. 

Mitä teidän sunnuntaihin kuuluu ? Suloista sunnuntaita !


* Kosmetiikka saatu blogin kautta



Share:

6 kommenttia

  1. Marraskuu näyttää juuri nyt sitä ikävintä puoltaan. Minun sunnuntaihini on kuulunut shoppailua, surffailua netissä ja pizzalla herkuttelua. Kohta pitää alkaa valmistautua Queenin ja Adam Lambertin konserttiin. Huomenna onkin luvassa vapaapäivä. Tsemppiä lenkille, jos sinne uskaltaudut lähtemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta sunnuntailta :) Ja, en todellakaan mennyt lenkille, ihan liian kurja ilma ;)

      Poista
  2. Kivan kuuloinen sunnuntai. Sää oli tosiaan aivan surkea, lenkille en minäkään viitsinyt lähteä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sateet vaan jatkuu . . .

      Mukavaa viikkoa sinulle myös !

      Poista
  3. Minulla on myös tuo samainen lehti, jota olen selaillut. Oli kivaa, kun samaa lehteä oli tarjolla parilla eri kansikuvalla, joista sai valita mieleisensä. Mitä inspiroivia kuvia siellä onkaan :)

    Ja ilma... ei koirakaan nauti tuosta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hämmästyin kahta eri kantta lehteä ostaessa, piti monta kertaa varmistua, että on varmasti sama lehti :D Mulla on kaikki Porterit ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig