maanantai 23. lokakuuta 2017

WHAT I WORE




Vaaleanpunainen ja harmaa on aivan ihana väriyhdistelmä. Olen viime päivinä usein käyttänyt KappAhlin villakangastakkiani harmaan neulepaidan ja harmaamustien farkkujen kanssa. Eilen takin alla oli Black Swan Fashionin syksyn malliston Karmen neulemekko. Mekko on muhkea ja lämmin, talvella kylmemmillä ilmoilla aion käyttää sitä tunikana housujen kanssa. Jalassa oli Eccon tennarit, niillä onneksi tarkenee vielä.





Wool coat KappAhl Limited Edition * // wool dress Black Swan Fashion * // sunnies Furla * //  tights Wolford * // shoes ECCO







Viikko on lähtenyt mukavasti käyntiin eikä ihme, sillä ainakin täällä Helsingissä oli tänään aivan upea aurinkoinen päivä. Silloin kummasti riittää energiaa vaikka mihin. Harmikseni unohdin aurinkolasit kotiin ja kotimatka töiden jälkeen oli vähän tuskainen, kun aurinko tuntui paistavan suoraan silmiin. Yritin siitä huolimatta nauttia auringonpaisteesta ikäänkuin vähän varastoonkin. Aurinkoista alkanutta viikkoa ja muistakaa ottaa aurinkolasit mukaan varmuuden vuoksi !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig