perjantai 13. lokakuuta 2017

VIIKON VARRELTA

Viikkoon on mahtunut kaikenlaisia kivoja asioita. Yksi niistä oli tiistain Marita Huurinaisen liikkeen avajaiset Galleria Esplanadissa. Upea avara liiketila ja tietysti pullollaan aivan ihania vaateita, kenkiä ja laukkuja. Marita Huurinaisen vaatteissa on laadukkaat materiaalit ja ajattomat leikkaukset ja tuotteissa käytettävä  turkis ja nahka on peräisin villinä eläneiltä eläimiltä Suomesta. Itse ihastelin muutamaa villakangasmekkoa sekä aivan ihanaa toppatakkia joka vilahtikin ylläni instagramin storiessa. Liikkeessä oli myös esillä ihania Wave sandaaleita ja lenkkareita turkis somisteilla. Suosittelen käymään liikkeessä ja tutustumaan Marita Huurinaisen tuotteisiin, jos etsit laadukkaita ja pitkä ikäisiä vaatteita.

Toinen viikkoa piristänyt tapahtuma oli keskivikkona, kun piipahdin katsomassa muotinäytöstä World of TREssa Mikonkadulla. TRE on suurin suomalaisen muotoilun ja muodin kauppa niin verkossa kuin kivijalassa. TRE toimii myös kestävän kehityksen periatteella ja haluaa tukea pieniä ja paikallisia tuottajia. Liike on tosiaan täynnä toinen toistaan kauniimpia tuotteita. Täällä kannattaa käydä vaikkapa joululahja ostoksilla. 

Muotinäytöksessä esiintyivät pient mallit, jotka varmoin askelin kulkivat catwalkia pitkin Klaus Haapaniemen Giants-lastenvaatemallistossa. Mallisto on suunniteltu yhteistyössä vaatesuunnittelija ja denim-asiantuntija Tiina Salmelan kanssa .Malliston hauskat printit ovat tunnistettavaa Klaus Haapaniemen tyyliä. Mallistoon kuuluu t-paitoja, mekkoja ja denim-tuotteita taaperoista esiteineihin eli 98-152 cm kokoisille päivittäiseen käyttöön. Mallisto on jo nyt myynnissä TREn liikkeessä ja verkkokaupasta sen löytää 19.10 alkaen. Klaus Haapaniemi Giants-lastenvaatemalliston printeissä vilistävät suomalaisten metsien olennot, materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä leikkiin sopivia. Itse ihastelin malliston kauniita mekkoja ja aivan hurmaavia sateenvarjoja. Tuollainen printti sateenvarjo piristäsi aikusenkin päivää. Rentoa viikonloppua kaikille !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig