sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Kiva, kamala, lemppari, inhokki-haaste



Muistatteko kun blogeissa oli aikaisemmin usein erilaisia haasteita ? Joskus jopa niin paljon etten ainakaan itse ehtinyt edes tehdä kaikkia saamiani haasteita. Viime aikoina haasteita on ollut todella vähän ja ilahduin valtavasti, kun bongasin tämän hauskan haasteen Annun blogista

Postauksen kuvat eivät liity haasteeseen millään tavoin, noukin blogistani itseäni tällä hetkellä eniten miellyttävät kuvat vanhoista postauksistani. 





Kamalin ruoka
Ehdottomasti veriletut ja maksalaatikko. Molempia inhosin koulussa enkä ole niitä pystynyt sen jälkeen syömään. En pidä myöskään hernekeitosta enkä nakkikastikkeesta, niitä voin kuitenkin syödä, jos on pakko.

Herkku ruoka
Muistelen kaiholla isäni paistamia muikkuja ja mummini tekemää kaalilaatikkoa. Nykyisin pidän myös Sushista, mexikolaisesta ruuasta sekä Lähi-idän keittiöstä. Rakastan myös hyvin tehtyä kasvisruokaa.






Kahviherkku jolle sanon ei
Teolliset kaupan kakut ym. jotka ovat täynnä lisä-aineita. En pidä myöskään kuivasta täytekakusta, jossa on kakkupohjaa valtavasti eikä mitään makua. Poikkeuksena työpaikan kahvihuone, jossa tulee joskus syötyä sellaistakin, josta ei oikeastaan pidä. Apua.

Kahviherkku jolle sanon kyllä
Suklaa suklaa ja suklaa. Ihan parasta kahvin kanssa. Juustokakku on myös suosikkini. Ja itse rakkaudella ja taidolla leivotut herkut.





Telkkariohjelma jota en katso
Posse, Huutokauppakeisari, Paratiisihotelli jne. Aika moni suomalainen ohjelma jää katsomatta, en vaan tajua näiden ohjelmien ideaa. 

Telkkariohjelma jota katson
Love it or List it on kanadalainen  remontti-ohjelma Livillä, The Block australialainen tosi-tv remppa-kilpailu ohjelma, joka tuli kesällä Avalla ( tämä on mun suosikki ), George Gentlyn tutkimukset, Dicte, Jack Taylor, Vera Stanhope tutkii ja  Kriminalisti ovat kaikki Ylen 1 ohjelmia. Viime viikolla alkoi Tähdet tähdet, ja sitä kyllä katson. Aivan uskomattoman hauska ja viihdyttävä ohjelma, vaikka en tunne kaikkia laulajia.




Inhokki sää 
Viime viikkoina on saatu sadetta enemmän kuin tarpeeksi, siitä huolimatta en inhoa sadetta enkä edes harmautta. Oma inhokki sää on kova ja kylmä tuuli. Sitä ei pelasta edes auringonpaiste, vaikka aika harvoin ne yhdessä esiintyvät. No mutta tuulessa on ikävää olla ulkona, hiukset lentää suuhun ja tuntuu ettei mikään takki pidä tuulen kylmyyttä loitolla.

Lemppari sää
Auringonpaiste, niin kesällä kuin talvellakin. Eniten pidän aurinkoisina päivinä aamuista ja illoista, jolloin valo on pehmeä ja kaunis.




Kamalin musiikki
Punk, heavy rock ja suomalainen iskelmä. No jälkimmäisen kohdalla ei nyt ihan kaikki, mutta noin yleensä. En inhoa mitään näistä, mutta jätän mielummin kuuntelematta, jos voin.

Paras musiikki
Pidän aika monenlaisesta musiikista klassisesta poppiin. Musiikin valitsen tilanteen ja mielialan mukaan. Tässä muutamat maistiaiset kappaleista, joita olen kuunnellut usein vuosien varrella tai joilla on minulle jotain merkitystä: Cafe Amaricaine-L'amourAkon- LonelyBruce Springsteen-Streets of Philadelphia ja vielä hassun hauska fashionistalle sopiva Shy'm- Et Alors ! 





Kamalin aika vuorokaudesta
Aamu yö jos herää silloin vahingossa. Muuten en pidä keski-päivän ja ilta-päivän välisestä ajasta, silloin on vaan usein aika tylsää ja saatan kaivata myös päivä-unia. Tein vuosia töitä aamuisin ja iltaisin, silloin totuin nukkumaan päivä-unet ja niitä kaipaan edelleen. Olen siis aamun ja illan virkku ja päivän torkku. Kauheeta.

Paras aika vuorokaudesta
No tietysti ne aamut ja illat. Pidän myös yöstä, kun silloin saa nukkua.




Tästä menetän hermot
Äänekkäästi puhelimeensä puhuvat ihmiset aamulla/töiden jälkeen ratikassa. En vaan kestä. En myöskään halua kuunnella toisten yksityisasioita työmatkakoillani. 

Tästä rauhoitun
Kuppi kahvia ja pala suklaata. Chillaus musa ja rauhalliset kävelylenkit.




Mun huonoin mieliala
Nälkäisenä ja väsyneenä. Silloin kun kaikki menee pieleen ja omat voimat tuntuu ehtyvän.

Paras mieliala
Kun aurinko paistaa ja olen nukkunut hyvin. Kun on jotain mitä odottaa. Uusi päivä, uusi mahdollisuus.




Kodin turhake
Yritän kovasti ettei niitä turhakkeita olisi, mutta on tietysti paljon tavaroita joita tarvitsee tosi harvoin esim. jotkut astiat, työkalut, luistimet ym. Kun niille on paikka niin ei ne oikeastaan häiritse. Ehkä meillä ei sitten ole kodin turhakkeita ?

Paras tavara
Joku jota tarvitsen joka päivä, varmaankin sitten kahvinkeitin, tietokoneet ja kamera.





Vaate jota en suostu laittamaan päälleni
En osaa sanoa mitään yksittäistä vaatekappaletta, sillä se miten pukee vaatteen tekee vasta tyylin. Mutta en laittaisi päälleni mitään riemunkirjavaa ja värikästä vaatetta. Oikeasti kyllä niitä vaatteita mitä en pukisi päälleni on tietysti ihan hirveesti, valitettavasti kaupat ovat pullollaan huonosti tehtyjä kertakäyttö vaatteita.

Vaatteet joissa viihdyn
Yksinkertaisissa ja yksivärisissä. Farkuissa ja neuleessa varmimmin. Omasta vaatekaapistani löytyy paljon mustaa, harmaata, valkoista ja sinistä. Neuleita, paitapuseroita, t-paitoja, farkkuja, mustia housuja, yksinkertaisia mekkoja. 




Haju jota en kestä
Hajuvesistä en kestä voimakkaita tuoksuja. Muuten epämiellyttävistä hajuista en kestä joidenkin ruokien hajua, osa puhdistusaineista haisee liian voimakkaasti. Oikeasti sellaisia epämiellyttäviä hajuja joita en kestä on aika paljon, noin yleensä kaikki voimakkaat hajut ärsyttävät.

Paras tuoksu
Hajuvesistä kestosuosikkini Cliniquen Happy. Meren ja tuulen tuoksu. Moniin tuoksuihin liittyy mukavia muistoja.





Kamalin luonteenpiirre ihmisellä
Itsekkyys. Ilkeys. Kamalia luonteenpiirteitä on aika paljon, eikä meistä kukaan ole tietenkään täydellinen.

Mukavin luonteenpiirre
Iloisuus, ystävällisyys, positiivisuus, toiset huomiion ottava, hyväkäytöksinen. Ihminen jonka kanssa on helppo olla.





Nappaa tästä haaste itsellesi, olisi kiva lukea myös sinun vastauksesi. Suloista sunnuntaita !

Share:

4 kommenttia

  1. Upeita kuvia ja hauskoja vastauksia! Mä muistan, kun haasteita pyöri enemmän blogeissa ja itsekin tuli niitä tehtyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo joskus niitä oli jopa liikaa ;) En aina ehtinyt tehdä kaikkia.

      Poista
  2. Mukava postaus. Ihanaa syyslomaa !

    -Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig