sunnuntai 1. lokakuuta 2017

DUSTY PINK







Parasta syksyssä on kuulaat aurinkoiset päivät, neuleet, nilkkurit ja villakangastakit. Itse olen vähän sellainen takkien hamstraaja, vaikka ne vievät tilaa vaatekaapissa ihan älyttömästi. Puolustelen sitä sillä, että Suomen oloissa nyt vaan tarvitsee tosi monta takkia. Talvisinkin kun lämpötilavaihtelut saattavat olla 20 astetta, niin eihän sitä pärjää yhdellä takilla.







KappAhlin hennon roosanpunainen villakangastakki oli yllä viime viikolla. Ensin mietin voiko villakangastakkiin pukeutua jo nyt ? Takki on kuitenkin aika kevyt, eikä se ollut yhtään liikaa aamun ja illan viileydessä. Kuvien asu on muuten kokomusta, joten vaalea hempeä villakangastakki keventää ilmettä. 

Kuvat napsittiin pressipäivän päätteeksi ja siksi hiuksissani on ihan oikeita kukkia. Kuvauspaikalla kävi vilinä, sillä moni muukin bloggari kuvautti itsensä samassa paikassa. Ohikulkijoilla riitti ihmeteltävää. 

Mikä on teidän takkivalintanne syksyn kirpeisiin päiviin ? Suloista sunnuntaita !


Wool coat KappAhl Limited Edition * // knit Nanso * // jeans KappAhl * // ankle boots Vagabond // bag Alexander Wang // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * 




* Saatu blogin kautta

Share:

16 kommenttia

  1. Ihanan raikkaan sävyinen takki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, hyvää vaihtelua mustaan pukeutujalle ;)

      Poista
  2. Tosi söpö takki, sopii hienosti sinulle.

    -Katja

    VastaaPoista
  3. Näillä leveysasteilla tarvitsee useita erilaisia takkeja. Tuo vaaleanpunainen näyttää ihanalta mustien vaatteiden kanssa. Minä tykkään kevytuntuvatakeista, mutta vielä ei ole ollut niiden aika eli tähän asti olen pärjännyt trendillä ja välillä ohuella paikalla. Nyt on ostoskorissa pitemmänmallinen kevytuntsikka, mietin juuri tarvitsenko sellaisen lyhyen rinnalle.

    Noista kuvista tulee haikea fiilis, sillä ne on taidettu ottaa entisen työpaikkani portailla ja edessä. Toimiston silloinen sijainti oli loistava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen siis pärjännyt trenssillä ja ohuella parkalla.

      Klikkasin muuten sitten sen kevytuntuvatakin itselleni. Minulla on lyhyt Parajumpersin takki ja olen tykännyt siitä niin kovasti, että piti hankkia hyvästä alesta myös pitkän mallinen takki. :-) Nuo takit eivät ole edullisia, mutta ne ovat ajattomia ja kestävät varmasti todella pitkään.

      Poista
    2. Tiedätkö mulla ei ole yhtään kevytuntuvatakkia, en jotenkin osaa yhdistää niitä omaan tyyliini, vaikka varmasti ovat käytännöllisiä. Paksumpia toppatakkeja käytän kyllä ulkoillessa talvella.

      Parajumpersin takit on kyllä ihania ja varmasti lämpimiä sekä laadukkaita. Olen niitä joskus katsellut. Mallit on vaan aika kapeita ?

      Entinen työpaikkasi sijainti on ollut loistava, tuostahan kipaisee ruokiksella Stockalle ;)

      Poista
    3. Stockaa on kova ikävä! Parajumpersin mitoitus on aika pientä. Itse tilasin Irene-takista koon L, ja käytän yleensä kokoa 36-38. Tosin halusin mallin olevan aavistuksen väljä. :-)

      Poista
    4. Ostan myös usein isomman koon, jos haluan väljyyttä vaatteeseen :)

      Poista
  4. Ihana väri! Minulla oli samanvärinen villakangastakki parikymmentä vuotta sitten. Mitähän sillekin tapahtui?

    Ne blogissa mainitsemani Lidlin neuleet tosiaan tulevat huomena myyntiin, siellä kuulemma on harmaita, beigejä ja tummansinisiä kashmirneuleita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyllä ihan täysi kymppi :) Minulla oli tummansininen aivan ihana villakangastakki parikymmentä vuotta sitten, haikeudella muistelen sitä.

      No, nyt selvisi miksi vuoden vanhaa postaustani Lidlin kashmirneuleesta on käyty viime päivinä katsomassa satoja kertoja ;) Luulin, että on joku robotti :D

      Poista
  5. Ihana takki ja tuo väri sopii hienosti sinulle! -Maarit

    VastaaPoista
  6. Tosi ihana takki! Voi kun itsekin kaipaisi jotain tuon väristä piristämään kaamosaamuja ja -iltoja... :)

    www.tyhjaajatus.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig