perjantai 22. syyskuuta 2017

PALAUTUMISPERJANTAI
Pari viikkoa sitten olin hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Anna-Maria Kasasen järjestämässä #palautumisperjantai tilaisuudessa Yoga Nordicissa Kampissa. Tilaisuus alkoi hyvinvointivalmentaja ja terapeutti Mippi Vuorikosken luennolla mielen palautumisesta. Kuormittava arki ja kiire lisää stressiä ja kuormitusta, riittävä mielen palautuminen tuottaa hyvän olon hormoneja ollen täten vastaisku mielen kuormittumiselle.  Mipin mukaan henkisen palutumisen ei tarvitse olla meditointia, tärkeintä on tehdä sitä, mistä itse nauttii. Myös hengitysharjoitukset ovat hyvä keino palautua.


Luennon jälkeen teimme rentouttavan Yin Yoga tunnin, joka soveltuu myös ensikertalaisille. Tunnilla huomio on kehon energiaradoissa ja enrgiakeskuksissa. Tunnilla tunnelma oli rauhallinen ja kehoa palauttava. Lisää fyysisestä palautumisesta voit käydä lukemassa Anna-Marian blogista.

Lopuksi tietysti herkuteltiin ja maisteltiin mm. rauhoittavaa teetä. Kaiken kaikkiaan ihana tapa aloittaa viikonloppu kiireisen viikon jälkeen. Tapahtuma antoi myös ajettelemisen aihetta ainakin itselleni. Aika usein kun tulee vaan rojahdettua sohvan pohjalle, vaikka esim. kävelylenkki metsässä voisi olla parempi vaihtoehto. Miten te palaudutte arjen kiireistä ? Rentoa viikonloppua kaikille !


Photos Jani Kasanen 
Share:

4 kommenttia

 1. Hih, mä rojahdan sohvan pohjalle viinilasi kädessä ja laiskottelen, koska su-to siihen ei ole aikaa! Perjantaina ei suoriteta mitään. Hyvää viikkistä, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin kuulostaa ihan hyvältä palautumis keinolta :) Lepo tekee hyvää mielelle ja keholle.

   Kiitos samoin Marjukka !

   Poista
 2. MInä taas suuntaan perjantaina töistä urheilemaan ja sitten saunaan. On tullut minulle tavaksi ja jotenkin ihana päätös viikolle. Illan päätteeksi voi vielä nauttia sen viinilasillisen : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä :) Itse kävin joskus ystävien kanssa perjantaisin spinning tunnilla ja sen jälkeen sushilla. Varsinainen palautuminen oli sitten lauantai aamun body balance tunti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig