tiistai 12. syyskuuta 2017

MUSTA FARKKUTAKKI






Tiedättekö sen tunteen, kun tietää jo asua sovittaessa, että tästä tulee uusi suosikki ? Siltä itsestäni tuntui kun sovitin Black Swan Fashionin Kim haalaria . Haalari on ihan täydellinen ; leveät hieman vajaamittaiset lahkeet, rento yläosa ja puolipitkät hihat. Sama fiilis tuli myös mustasta Kalifornia farkkutakista, joka on ihanan pehmeä ja kevyt, ja yhdessä ne ovat ihan täydellinen arki-asu alkusyksyyn. Black Swan Fashionin syksyn mallistossa on muuten paljon upeita vaatteita ja tällä kertaa mukana myös paljon muutakin kuin kokomustaa. 







Helsingissä oli aamulla ihan kauhea vesisade, heräsin sateen rummuttaessa ikkunaan ja teki mieli kaivautua syvemmälle peiton alle. Onneksi sade loppui ja päivän mittaa selkeni niin, että nyt paistaa jo aurinko. Päivään mahtui pari kivaa juttua, kävin yhdessä pressissä ja sen jälkeen vielä treffattiin kuopuksen kanssa keskustassa. Saatiin asukuvat otettua tuon ihanan värisen talon edessä. Miten ihmeessä en ole tätä paikkaa aikaisemmin löytänyt, vaikka kävelen sen ohi aika usein. Blogin myötä on tosin oppinut katsomaan kotikaupunkiakin ihan uusin silmin. Vaikka rakastan kesää, niin jotenkin ahdistaa, jos joutuu ottamaan liikaa asukuvia vihreillä puistomaisilla taustoilla. Hassua. Aurinkoista viikon jatkoa !


Denim jacket and jumpsuit Black Swan Fashion * // bag Rebecca Minkoff // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * // sneakers Adidas


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig