lauantai 23. syyskuuta 2017

BLUE SHIRT DRESS





Syksyn lemppari mekoksi on noussut Black Swan Fashionin sininen paitamekko. Kaisa shirt dress on hieman kapeampi malliltaan, ja siinä on painonapit, sivulla taskut sekä irrotettava vyö. Mekkoa voisi hyvin käyttää myös tunikana housujen kanssa tai miksei jakkunakin. Helppo valinta työpäiviin, mutta taipuu myös juhliin korkojen kera.






Kuvat on otettu Sokos Hotel Presidentissä, missä olin viime viikolla yhdessä kivassa tilaisuudessa, siitä myöhemmin lisää juttua. Tykkään niin tuosta hotellin uudistuneesta aulasta, että oli ihan pakko saada asukuvat sieltä, vaikkei valaistus ole ehken ihan paras kuvausta ajatellen. Kuvat nappasi tällä kertaa Minna, kiitos vielä kivasta seurasta ja kuvista ! Leppoisaa lauantaita !


Dress Black Swan Fashion * // shoes Asos // tights Wolford




* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

  1. Kaunis ajaton mekko ja kivasti sopivat väreinä yhteen sininen ja musta. Katsoin sukkiksiakin, niissä on todella kaunis himmeä kiilto ja sopiva läpikuultavuus. Pitääpä käydä hankkimassa. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mustan ja sinisen yhdistelmä on yksi lemppareistani. Mekko on ajaton ja huoleton, ollut jo useasti käytössä.
      Wolfordin sukkikset on parhaita, kestäviä ja laadukkaita.

      Suloista sunnuntaita !

      Poista
  2. Kiitos Sara itsellesi seurasta ja myös kuvista:)

    VastaaPoista
  3. Paitamekot ovat ajattoman tyylikkäitä ja monikäyttöisiä. Kivan näköinen sun päällä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig