tiistai 15. elokuuta 2017

WHITE SHIRT





Maanantain asuna oli tosiaan ihan perusjuttuja eli valkoinen paitapusero, farkut ja korot. Farkuista sen verran, että ovat jo vuosia vanhat Levikset, malli on 571 slim fit eli lahje on kapea ja suora. Värikin on tuollainen ihan perus sininen, oikeat klassikot siis. Viime vuosina olen pääosin käyttänyt joko pillifarkkuja tai sitten vähän löysempiä malleja, siksi päivä näissä tuntui vähän oudolta. Nyt kun katson kuvia, niin kivaltahan ne näyttää. Tykkäsin myös tuosta hieman ylipitkästä lahkeesta, sekin tulee nyt taas uudestaan, esim. Acnella on paljon tämän syksyn malleissa ylipitkiä ihan suoria farkkuja. En taida silti vielä luopua niistä nilkan paljaaksi jättävistä malleista.




Valkoisia paitoja ei voi olla koskaan liikaa. Itselläni on muutama eri tyyppinen valkoinen paitapusero, mutta tälläistä hieman pidempää mallia minulla ei ole ollut. Kuvien paita on siis uusi ja blogin kautta Nansolta saatu. Justiinsa paita sopii täydellisesti myös mustien kapeiden housujen kanssa. Tykkään paidan rennosta lookista, piilonapituksesta ja hieman takaa pidemmästä helmasta. Justiinsa on 100 % puuvilla ja siinä on eläväine seersucker pinta. Paitaa saa muuten myös mustana.






Alkuviikko on mennyt taas kaikenlaisia asioita toimittaessa, enkä ole ehtinyt esim. lenkille ollenkaan tällä viikolla, vaikka ilmat ovat ollet mitä upeimmat ulkoiluun. Huomenna olisikin sitten tarkoitus korjata asia.

Poika lähti tänään kohti Turkua ja onnistui saamaan melkein viimeisen paikan bussiin. Lueskelin veturienkuljettajein lakosta tajuamatta ollenkaan, että sehän koskettaa myös meitä. No, onneksi pojalle löytyi paikka ja pääsee aloittamaan opinnot aikataulussa. Nyt sitten olemme kotona taas kolmistaan. Hiljaista tulee olemaan, nuoret viihtyvät molemmat huoneissaan, onneksi sentään paljon kotona.  Tunnelmallista tiistai-iltaa !


Jeans Levis // white shirt Nanso * // suede heels Pura López // sunnies Karl Lagerfeld *

* Saatu blogin kautta
Share:

5 kommenttia

  1. Farkut ja valkoinen paitis ovat aina hyvän näköinen yhdistelmä. Outoa kotona varmasti on, kun yksi lapsista on lähtenyt muualle. Mutta elämään kuuluvia asioita, joihin tottuu ja sopeutuu pikku hiljaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina varma valinta, valkinen paitis on sellainen perusjuttu, mutta raikastaa asun kuin asun.

      Kesän jälkeen taas tuntuu oudolta, kyllä siihen taas tottuu :)

      Poista
  2. Kiva klassinen asu !

    -Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig