perjantai 4. elokuuta 2017

SADETAKISSA
Raincoat Garda of Sweden * // t-shirt Alexander Wang // jeans KappAhl * // sneakers Adidas 
Suomen kesässä tärkein varuste on varmaankin sadetakki. Eilen oli aivan upea ilma illalla ja aamulla satoi vettä kaatamalla. Kuvat ehdittiin ottamaan vasta iltapäivän ollessa pitkällä ja näyttää ihan siltä kuin sadetta ei olisi ollutkaan.Hassua, ja nyt taas aurinkokin pilkistelee pilvien takaa. 

No, mutta oma sadetakkini on Garda of Swedenin ja parasta siinä on mustan värin lisäksi monikäyttöisyys. Sadetakkini ei näytä eikä tunnu yhtään sadetakilta, kangasvuoren ansiosta sitä voi käyttää myös suoraan t-paidan päällä, sillä takki ei yhtään hiosta. Farkkujen kanssa käytän sadetakkiani yleensä ilman vyötä, mutta vyö tekee takista tarpeen vaatiessa naisellisemman. 

Sadetakista tulikin mieleen, ettei minulla olen kumisaappaita. Toisaalta olen kyllä pärjännyt ilman niitäkin, kovalla vesisateella kun yritän olla ulkona mahdollisemmin vähän. Lenkkaritkin on nykyisin niin hyviä, että kestävät vettä, ellei nyt ihan lätäkköön mene seisomaan. Mutta olishan ne saappaat kuitenkin kiva olla olemassa. Mutta mitkä saappaat ? Rentoa viikonloppua satoi tai paistoi !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä / Adlinks


Share:

6 kommenttia

 1. Itse oon pohtinut sadetakin ostoa, mutta en ole vielä löytänyt mitään kivaa. Toi sun takkis vaikuttaa kyllä hyvältä, kerta siinä on kangasvuoti.

  Saappaiksi suosittelen perinteisiä Haita. Niitä kyllä näkee nykyää lähes joka toisella vastaantulijalla, mutta ei se kai niin paha oo. Hankin kesän alussa keltaiset Hait, sillä en tahtonut pilata tennareita vesisateisella ulkoilmakeikalla. Kaikkein parsta Haissa on se, että niitä kehtaa käyttää missä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangasvuori tekee takista mukavan käyttää, aika monella valmistajalla näyttää nyt olevan vastaavia. Se tosin nostaa hintaa.

   Nokian Hait on varmasti hyvät, niitä olen itsekin miettinyt. Nokilla on pari muutakin kivaa mallia :)

   Poista
 2. Hei
  Ihana sadetakki. Katselin vanhempaa postaustasi sadetakista ja siinä olevaa jälleenmyyjä-linkkiä, mutta se ei enää toiminut. Mistähän tuollaisia sadetakkeja saa? Asun pääkaupunkiseudulla.
  T Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuula ! Valitettavasti en osaa auttaa. Jos maahantuojan sivuilla ei linkki toimi, eivät ehkä tuo näitä Suomeen. Googlen avulla löysin pari ruotsalaista nettikauppaa, joissa takkia oli. En tiedä toimittavatko Suomeen.

   Poista
 3. Tosi kiva asu, itsellä on ollut kivan sadetakin ja myös kumppareiden etsintä jonkun aikaa käynnissä. Taitavat olla melkein parhaat varusteet nykyisin täällä etelässä ympäri vuoden. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Todellakin ympäri vuoden, talvetkaan eivät enään ole talvisia, puhumattakaan kesästä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig