lauantai 12. elokuuta 2017

GOODIO IT'S ALL GOOD






Eilen kävin työviikon päätteeksi Goodio Cafén avajaisissa Katajanokan Kanavanrannassa. Goodio on monen tuntema raakasuklaa brändi ja nyt heillä on myös oma kahvila. Goodio Caféssa on tarjolla terveellisiä ( vegaanisia ja gluteenittomia ) herkkuja; smoothieita ( ainoana paikkana myös acai-hedelmästä valmistettua ), raakakakkuja ja -keksejä sekä kookosmaitojäätelöä, joka on taatusti ilman sokeria. Avajaisissa saimme maistella paikan herkkuja ja Ecowinen luomuviinejä, tarjolla oli myös livemusaa ja Dj. sekä halukkaille hennatatuointi. 







Goodio Cafélla on ulkona pieni viihtyisä terassi, sisätila on melko suuri ja rouheasti sisustettu, sinne mahtuu isompikin seurue. Sisätila on myös niin viihtyisä, että luulen sen houkuttelevan asiakkaita myös sateisillakin ilmoilla.






Kotona kuopus oli innoissaan kun kerroin Goodio Cafésta. Päätettiin mennä sinne yhdessä maistelemaan heidän herkullista kookosmaitojäätelöä  johon ihastuin. Ihanaa kun Helsinkiin tulee erilaisia kahviloita ympäri kaupunkia. Goodia Café on juuri sellainen rento ja viihtyisä paikka, joissa itse viihdyn. Oletteko jo käyneet Goodio Caféssa tai muissa uusissa Kanavanrannan paikoissa ?
Leppoisaa lauantai-iltaa !


Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig