torstai 6. heinäkuuta 2017

VIIME KESÄN ASUJA / OUTFITS FROM LAST SUMMER

Viileät ilmat eivät ole houkutelleet kovin kesäiseen pukeutumiseen ja niinpä päätin kurkata miten pukeuduin viime kesänä. Yllätyin siitä miten useassa kuvassa viime vuonnakin oli takki. Ei tainnut niitä kesäisiä ilmoja olla sillloinkaan tai sitten en vaan kuvannut asuja kuumemmilla ilmoilla. Kaikkien näiden kuvien vaatteet ovat vielä käytössä ja eroa tämän kesän pukeutumiseen on oikeastaan vain uusi innostukseni vaaleansiniseen ja raidallisiin paitapuseroihin. Niitä olen käyttänyt paljon. Paitamekko on toinen tämän kesän juttu ja niitä itselläni on sekä vaaleansininen että musta. Näitä viime kesän asukuvia katsellessani päätin yhden asian, takkeja en enään halua kuvata kesällä. Ehkä olisi syytä kaivaa niitä kesäneuleita esille, jos nämä viileät säät jatkuvat. Käytättekö te viileällä säällä takkia vai neuletta ? Aurinkoista loppuviikkoa !
Just some of my outfits from last summer. The weather right now is so cold here in Finland, that I don't feel like it's summer. I will still use the clothes in the pictures above this summer, the only change for this year is that I'm wearing more light blue. Hopefully we'll get some hotter days soon. Have a great day ! 


* Mainoslinkkejä / AdlinksShare:

4 kommenttia

 1. Täällä kaivetaan neule esille. Just tänään sadattelin miehelle näitä kesäkelejä. Mutta minkäs teet! Olen päättänyt ottaa kesäilon irti päiväunista, kirjojen lukemisesta ja liikunnasta. Ensi viikolla kylläkin maailmalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyvä idea tuo neuleiden käyttö ;) Suomen kesässä tarpeellinen, onneksi pääset toivottavasti lämpöisempiin maisemiin :)
   Päiväunet on parasta kesälomalla :D

   Poista
 2. En käytä trenssiä kesällä, vaan kylmillä keleillä nahkatakkia ja farkkutakkia sekä ohutta bomber-takkia ja boleroita. Viime kesänä oli lämmintä touko-kesäkuussa, mutta kesäkuun loppupuolella viileni. Heinäkuu taisi olla aika kolea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyet takit onkin käytännöllisempiä kesällä, oma musta trenssini on vuoreton ja siksi sopii kesäänkin. Nahkatakkia en mielelläni käytä kesällä, tuntuu että se hiostaa ja lisäksi pelkäön auringon haalistavan väriä :)

   Elokuussa taisi myös olla lämmintä viime vuonna.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig